Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pittoresk dineren in Somerset - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  30 april, 2014

  Pittoresk dineren in Somerset

  Pittoresk dineren in Bristol

  Biologisch happen in Somerset met een adembenemend uitzicht op de countryside van Engeland.

  Heb jij dat ook altijd: wanneer je foto’s ziet op internet van een restaurant of hotel elders ter wereld en de beelden spreken je zo aan dat je direct op zoek gaat naar een ticket en de reis eigenlijk al in je hoofd plant? Ik heb iets met het Engelse platteland. Het is zo mooi schilderachtig en heeft voor mij iets kneuterigs, heel wat anders dan het bruisende Londen.

  The Ethicurean is zo’n restaurant gevestigd in een prachtig Victoriaans pand. Het ligt op het platteland van Somerset, iets buiten Bristol en serveert uitsluitend biologische gerechten gemaakt van lokale producten. De breinen achter dit restaurant zijn de vrienden Jack Adair Bevan, Paula Zarate en de broers Ian and Matthew Pennington. Eten hier moet volgens de mannen voelen als een sprookje.

  Vanaf het restaurant heb je een panoramisch uitzicht op de omgeving waar genoeg zuivelboerderijen, kaasmakers, telers en brouwers zijn gehuisvest die ook hun producten leveren aan The Ethicurean. Gelukkig hebben ze zelf ook een enorme moestuin.

  Pittoresk dineren in SomersetPittoresk dineren in Somerset Pittoresk dineren in SomersetPittoresk dineren in Somerset Pittoresk dineren in Somerset Pittoresk dineren in Somerset

  Credits:

  Fotografie Robbie Lawrence voor Freunde von Freunden

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu