Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: Soulsuites - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  30 april, 2014

  Hotspot: Soulsuites

  Hotspot: Soulsuites

  Ooooh wat zou ik hier graag eens overnachten. Luxueuze en ultra comfortabele suites gelegen vol Scandinavisch design, neon art en fotokunst. Inchecken, please!

  Dit gedeelte van de Belgische stad staat bekend om haar restaurants en cocktail bars, galleries en diversiteit aan winkels. De inrichting van de verschillende studio’s, suites en lofts kun je beschrijven als modern vintage. Een eclectische mix, dit wil ik thuis ook wel!

  De inrichting is bedacht en uitgevoerd door Jeanne van de Meulengraaf, eigenaresse en interieur designer van en bij JM Style in Eindhoven. Je haren een verwenbehandeling geven, zelfs dat kan hier. In een intieme setting wordt je voorzien van een exclusieve spa-ervaring. The Guardian noemt het niet voor niets ‘een magneet voor hipsters’.

  Hotspot: Soulsuites Hotspot: Soulsuites Hotspot: Soulsuites Hotspot: Soulsuites Hotspot: Soulsuites Hotspot: Soulsuites Hotspot: Soulsuites Hotspot: Soulsuites Hotspot: Soulsuites

  Credits:

  Soulsuites
  JM Style

  Sonja schreef eerder over:

  SonjaSonja van den Heuvel (24) en woont in een oud herenhuis samen met haar dochtertje en een aantal huisgenoten. Ze volgt de studie voor Lifestyle adviseur, interior design and styling aan de Jan des Bouvrie academie. Momenteel is ze druk bezig met haar afstudeerproject. Ze vindt het een uitdaging om telkens een passend ontwerp te maken dat bij de opdrachtgever past. Liefde voor de styling kant van het vak. En schrijven is altijd een grote droom van haar geweest, dus bij het schrijven van interieurblogs voor Interior Junkie komen haar twee liefdes samen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu