Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Perfect strandhuis in Byron Bay - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  29 april, 2014

  Perfect strandhuis in Byron Bay

  Perfect strandhuis in Byron Bay

  Mijn grote droom is een huis op het strand. Genieten van een zonsondergang, wetende dat je nergens meer naar toe moet. Blijven genieten tot het donker wordt en je de zee alleen nog maar kan horen.

  De volgende dag wakker worden, op diezelfde fantastische plek, bij zonsopgang… In Nederland is dat een kwestie van geluk, in Australië is de kans groter.

  Ik vond dit fantastische strandhuisje in één van mijn favoriete dorpjes: Byron Bay. Ben je daar ooit geweest? Ik vond het geweldig! En ik heb nog nooit iemand ontmoet die er negatief over was, dus zeker een aanrader mocht je op reis gaan.

  Kijk mee in Byron Bay. Een heerlijk huis met een witte basis en speelse details, zoals de houten trap en het betegelde kookeiland. Het huis is omringd door een veranda met heerlijk zithoeken. Zie jij jezelf al zitten?

  Perfect strandhuis in Byron Bay Perfect strandhuis in Byron Bay Perfect strandhuis in Byron Bay Perfect strandhuis in Byron Bay Perfect strandhuis in Byron Bay Perfect strandhuis in Byron Bay Perfect strandhuis in Byron Bay Perfect strandhuis in Byron Bay Perfect strandhuis in Byron Bay

  Credits:

  Atlanticbyronbay.com.au

  Patricia schreef eerder over:

  PatriciaPatricia (28) heeft een passie voor interieur, grafische vormgeving en fotografie. Ze werkt voor een fantastisch merk in Amsterdam als communicatie specialist. Inspiratie haalt ze uit woonmagazines, blogs en uit korte én lange vakantietrips. Tijdens haar allereerste stage kwam ze erachter dat ze oprecht blij werd om de hele dag met interieur bezig te zijn. Ze heeft een voorliefde voor Scandinavisch en industrieel design, vintage items en woonaccessoires. Samenwonen en van een huis een droomhuis maken, elke centimeter die een verbouwing ondergaat, ze neemt je mee in alle inspiratie die ze opdoet bij het bouwen van een droomhuis.

  Eén reactie op “Perfect strandhuis in Byron Bay”

  1. Byron Bay is een fantastische plaats in Australië. Ik ben er een aantal jaar geleden gepasseerd toen ik het zuiden van Australië bezocht. Mooie foto’s alvast, geeft je het gevoel op vakantie te zijn.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu