Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Parijse prints voor aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Parijse prints voor aan de muur

  In Parijs kocht ik jaren geleden drie prints bij zo’n typisch Parijs stalletje, lijstte ze in en hing ze aan de muur. Helaas moeten de prints plaats maken voor nieuwe dus bij deze: wie of wie wil ze adopteren?!

  Deze Parijse prints zitten in een lijst met ontspiegeld glas. Dat betekent dat je geen weerspiegeling krijgt in het glas en je de prints bij zonnig weer, gewoon blijft zien. De prints zelf zijn erin geplakt dus zijn moeilijk uit de lijst te halen daarom verkoop ik ze ook kant en klaar mét lijst.

  Voor een set van drie doe ik ze de deur uit voor €59. Heb je interesse, stuur mij dan een mailtje o.v.v. Parijse Prints.

  Parijse prints voor aan de muur

  2 reacties op “Parijse prints voor aan de muur”

  1. […] Parijs de stad waar al eeuwen wonderschoon werk vandaan komt. Zo ook dit loft, een meesterwerk gecreëerd door styliste Virginie Denny en kunstenaar Alfonso Valles. […]

  2. […] maar wil je geen drastische veranderingen aanbrengen in je interieur? Dan is een behang met een kek printje of een leuke afbeelding een uitkomst. Ik heb een aantal prints ter inspiratie voor je op een rijtje […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu