Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  27 december, 2016

  Nog altijd verliefd op een memobord van gaas

  Je ziet ze steeds vaker op Pinterest en andere websites voorbij komen: een memo-bord gemaakt van een gaaspaneel. Binnen no-time creëer je een persoonlijk decoratiebord waaraan je je meest inspirerende dingen hangt. Hoe ga je te werk? Lees snel verder…

  Bij elke doe-het-zelf zaak kun je terecht voor een gaaspaneel. Dat is een metalen rek met ruitjes, oorspronkelijk bedoeld voor in de tuin. De panelen zijn in standaard maten te koop, maar je kunt het natuurlijk op jouw gewenste maat (laten) afknippen. Er zijn wel verschillende kleuren te krijgen, dus bedenk vooraf wat je wilt. Zilverkleurig metaal, koper, zwart, groen. Een tip hierbij is dat je bedenkt tegen welke achtergrond je het rek gaat plaatsen.

  Als je eenmaal een mooi rek hebt gevonden, is het een kwestie van neerzetten of ophangen. Een groot rek kun je makkelijk neerzetten op de vloer. Leuk voor in de hal, bijvoorbeeld voor je schoenen. Een kleiner rek kun je beter even vastmaken aan de muur. Twee of vier simpele schroeven zijn voldoende.

  Nog altijd verliefd op een memobord van gaas

  Nog altijd verliefd op een memobord van gaas

  Wanneer het rek op zijn plek staat of hangt, rest alleen nog de styling. Kaartjes en foto’s kun je leuk vastzetten met klemmetjes of knijpers, scharen of andere tools kun je makkelijk ophangen met haakjes. Het maakt niet uit wat je eraan ophangt, als het maar dingen zijn waar jij wat aan hebt. Een superleuk, makkelijk en budgetvriendelijk DIY memobord voor elke plek in huis!

  Beeld gevonden via:

  Interior Junkie

  lauaLaura is afgestudeerd Interieur Adviseur en zo nu en dan geeft ze advies aan huis. Ze is gek op lezen en schrijven en is graag in de weer met tekst en afbeeldingen met betrekking tot interieur. Ze trok de stoute schoenen en sinds kort mag ze zich zelf een van de Interior Junkie proof stagiaires noemen. Ze is nieuwsgierig ingesteld en vind het dan ook leuk om bij mensen binnen te kijken. Dat iedereen zo anders is en verschillende woonwensen heeft, maakt het uitdagend om steeds weer een mooi én persoonlijk interieur te creëren.  Haar inspiratie vindt ze in alles om haar heen – van muziek en cultuur tot fotografie en natuur. Haar werk en inspiratie deelt ze graag via Pinterest en haar eigen Facebook pagina.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu