Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nog altijd verliefd op een memobord van gaas - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Nog altijd verliefd op een memobord van gaas

  Had je de binnenkijker in het huis van interieurstylist Jaimy al gezien? Dan viel je vast en zeker ook haar werkplek op . Eyecatcher hier was zeker weten het memobord van gaas die zij vol hing met inspirerende prints, foto’s en quotes. En het leuke is: het is helemaal niet moeilijk om zo’n bord te maken.

  Zo’n memobord van gaas koop je gewoon bij de bouwmarkt! Je kunt ervoor kiezen om het qua kleur zo te laten, maar extra leuk is het om ‘m te spuiten in een matzwart kleurtje. Of ga voor goud! Jaimy koos voor houten wasknijpers en haakjes en bevestigde een print van Dali (hier linksonder) met een houten hanger. Hoe leuk is dat?
  Nog altijd verliefd op een memobord van gaas

  Waar te beginnen met je pronkrekje?

  Dat is nou het leukste: begin gewoon met verzamelen! Dat kan van alles zijn: van inspirerende visitekaartjes, polaroidfoto’s, schetsen, souveniertjes, tekeningen van je kids, prentjes en vakantiefoto’s. Jaimy stylede het zelfs met een grammofoonplaat en een romantisch tasje. En zo zie je dat je memobord van gaas steeds meer vorm krijgt. Love it.
  Nog altijd verliefd op een memobord van gaas
  Nog altijd verliefd op een memobord van gaas

  Meer zien van dit huis?

  Natuurlijk is niet alleen de werkplek van Jaimy inspirerend; de rest van haar huis ook. De complete huizentour (zowel foto als video) bij interieurstylist Jaimy staat al een tijdje online. Neem hier een kijkje in het huis van Jaimy. Volg haar ook op Instagram en via haar blog.
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com
   

  Eén reactie op “Nog altijd verliefd op een memobord van gaas”

  1. Rit schreef:

   Waar heb je deze wand gekocht?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu