Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe aanwinst: bunny - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Nieuwe aanwinst: bunny

  Nieuwe aanwinst: bunny

  Daar stond die dan, helemaal alleen op de plank met uitverkoopjes. Deze bunny mocht ik natuurlijk niet laten staan. Al was het alleen al omdat ie zo zielig erbij stond..

  Dus hoppa, hij ging het mandje in en pronkt alweer een paar weken in mijn New Yorkse stulpje. Ik weet niet wat ik heb met konijnen, maar ik heb er een zwak voor. Ik kocht het ding bij Anthropologie (had ik al verteld dat ik helemaal maf ben van die winkel?!) en ben zo blij als een kind. Wat is ie leuk. Er zitten gaatjes in zijn oortjes zodat je ‘m ook als vaas kan gebruiken (!). Ik hoop alleen dat hij heel aankomt als ik weer terug in Nederland ben. Voor nu houd het beest mij gezelschap in New York. Juist ja, bunny up!

  Volg mijn New York avonturen ook op Instagram

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

  Meer inspiratie uit New York:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu