Nieuwe aanwinst: bunny

Nieuwe aanwinst: bunny

Daar stond die dan, helemaal alleen op de plank met uitverkoopjes. Deze bunny mocht ik natuurlijk niet laten staan. Al was het alleen al omdat ie zo zielig erbij stond..

Dus hoppa, hij ging het mandje in en pronkt alweer een paar weken in mijn New Yorkse stulpje. Ik weet niet wat ik heb met konijnen, maar ik heb er een zwak voor. Ik kocht het ding bij Anthropologie (had ik al verteld dat ik helemaal maf ben van die winkel?!) en ben zo blij als een kind. Wat is ie leuk. Er zitten gaatjes in zijn oortjes zodat je ‘m ook als vaas kan gebruiken (!). Ik hoop alleen dat hij heel aankomt als ik weer terug in Nederland ben. Voor nu houd het beest mij gezelschap in New York. Juist ja, bunny up!

Volg mijn New York avonturen ook op Instagram

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

Meer inspiratie uit New York:

Reageer ook