Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lunchen in Malmo bij Soderberg & Sara - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  1 oktober, 2018

  Lunchen in Malmo bij Soderberg & Sara

  Na wat uurtjes shoppen en fietsen in  werd het wel eens tijd om te lunchen in Malmö. Dus stuitte ik op deze lunchspot. Soderberg & Sara zit er waarschijnlijk net omdat het online nergens terug te vinden is. Volgens mij is het ook een pop-up. Ernaast zit weer een winkeltje waar je noten, zaden en gedroogd fruit kunt scheppen.

  Bij Soderberg & Sara at ik een overheerlijke tosti en een gezond sapje, maar kun je natuurlijk ook heen voor zo’n typische Zweedse fika. De taartjes zagen er in ieder geval om te smullen uit. BROD zit om de hoek van het bekende Folgets park. Ertegenover zit een andere leuke stek: Spoonery om te lunchen in Malmö. Toch ging ik bij Soderberg & Sara zitten omdat het rauwe jasje me aansprak, alsof de eigenaar er gisteren in in gegaan. Hou ik van. En aan die tosti denk ik nog regelmatig. Geen idee wat hij daar mee heeft gedaan, maar ik heb nog nooit zo’n lekkere gegeten. In mijn Malmö vlog zie je meer van dit tentje.

  Lunchen in Malmo bij BROD Lunchen in Malmo bij BROD Lunchen in Malmo bij BROD Lunchen in Malmo bij BROD Lunchen in Malmo bij BROD

  Hop vooral ook even naar de buren

  GRAM vond ik leuk omdat het een piepklein zaakje was waar je van alles kon scheppen en per gram kon betalen (vandaar dus die naam). Weet alleen wel dat je zelf je voorraadpot moet meenemen, want GRAM denkt aan het milieu. Heb je nou toevallig geen voorraadpot in je koffer meegenomen (wat ik me best kan voorstellen), dan heeft GRAM ook voorraadpotjes, papieren én stoffen tassen.

  Lunchen in Malmo bij BROD Lunchen in Malmo bij BROD Lunchen in Malmo bij BROD

  Ook lunchen in Malmö?

  Soderberg & Sara vind je op Mäster Danielsgatan in Malmö. Het huisnummer weet ik niet maar het zit dus naast GRAM welke op nummer 3 zit. Meer zien van mijn trip naar Malmö en deze winkel, bekijk dan de Malmö vlog die ik maakte. Meer weten over deze Zweedse stad check dan even de website van Malmö Town.

  Naast lunchen bij Soderberg & Sara zijn ook deze hotspots in Malmö zeker een aanrader om te bezoeken:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu