Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn washok make-over is af - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  Mijn washok make-over is af

  Dat ik last heb van nesteldrang door mijn gierende zwangerschapshormonen kon je onlangs al lezen. Het wordt steeds erger, want ook mijn washok moest eraan geloven. Dus ging ik aan de slag met project nummer 5: mijn washok make-over met ao.nl. Is me toch mooi geworden! Al dan niet de allermooiste…

  Nu kan ik van mezelf best zeggen dat ik een goede huisvrouw ben. Met een flink poetsende moeder is me dat met de paplepel ingegoten. Sterker nog: ik vond het altijd zo leuk om haar te helpen met huishoudelijke klusjes (ik kan bijvoorbeeld als een malle boodschappen netjes geordend inpakken in de supermarkt). Nu vertrouwde mijn moeder mij de knoppen van de wasmachine nog niet echt toe,  dus vond ik vooral de handdoeken opvouwen het allerleukst.Dat deed ik dan ook gretig als kind. Nu ik alweer ruim twaalf jaar uit huis ben, run in hier mijn eigen huishouden, hoewel ik toegeef ook zeker niet zonder te kunnen met onze schoonmaakster.

  Mijn washok make-over is af

  Het washok voor de make-over.

  Mijn washok make-over is af

  Mijn washok na de make-over.

  Mijn washok make-over is af

  Het washok voor de make-over.

  Mijn washok make-over is af

  Het washok na de make-over.

  Mijn washok make-over is af

  Het washok voor de make-over.

  Mijn washok make-over is af

  Het washok na de make-over.

  Huishouden als obsessie

  Met De Pinda die onderweg is, worden huishoudelijke klusjes voor mij steeds meer een obsessie: alles moet schoon en netjes. Het liefst ook elke dag. Manlief kijkt het tafereel al maandenlang van de zijlijn aan en moet er wel om lachen. Zijn huis heeft er immers nooit zo spik en span uitgezien en daar hoeft hij zelf niet eens zoveel moeite voor te doen (behalve die kattenbak dan, want dat is zijn domein tijdens mijn zwangerschap).

  Hippe huishoudelijke apparaten

  De washok bevindt zich op de bovenste verdieping, netjes weggewerkt in een hoek waar ook de CV-ketel staat. Het halletje aangrenzend aan dit hok gebruiken we vaak om te strijken en was op te vouwen, dus ook deze ruimte benoem ik als ‘washok’. Maar goed, die was dus best saai, op mijn roze trapbekleding na. De was doen, mag wel wat meer Interior Junkie proof. Ben ik me toch blij dat ao.nl voor deze washok make-over een hele fijne wasmachine en droger van Siemens bezorgde, inclusief de nieuwste stoomgenerator van Braun. Die laatste is extra feest, want deze won onlangs de Red Dot Design Award. Juist ja, een Interior Junkie proof strijkbout. Mag ik even gillen?!

  Mijn washok make-over is af

  Mijn washok make-over is af

  Mijn washok make-over is af

  Mijn washok make-over is af

  Je hoort ze bijna niet…

  Het fijne van zowel de wasmachine als droger is dat ze beide heel stil zijn en de droger met een zelfreinigende condensor is dus super zuinig. Het geluid van een vliegtuig die net opstijgt, is dus verleden tijd voor mij. Wel zo handig, want een verdieping lager slaapt straks ons kindje. Daarnaast heeft de wasmachine een kort programma van 30 of 45 minuten dat je kleding (zonder wasmiddel maar met zuurstof) opfrist én een programma om extra hygienisch te wassen (ideaal met een pasgeboren baby straks). De stoomgenerator is juist weer zo fijn omdat het als een malle je kleding strijkt en stoomt. Ideaal met die uitgebreide garderobe inclusief het beddengoed van De Pinda. Heel fijn ook met mijn zwangerschapsdementie: deze strijkbout kan voor langere tijd op je kleding rusten zonder dat het aanbrandt. Is in het verleden wel eens gebeurd bij mij…

  Tropisch tintje

  Voor deze washok make-over ging ik aan de slag met tropisch jungle behang, een lockerkast om mijn wasmiddelen en handdoeken in op te bergen en kreeg mijn strijkplank een kek jasje. Vooral dat tropische behang vond ik een mooi contrast met mijn trapbekleding en omdat dit een vrij lichte ruimte is door het grote dakraam, wordt mijn washok ook niet te donker door al dat zwart. Sterker nog: de ruimte krijgt zo juist meer diepte. Tot slot stylede ik het geheel af met een washok sticker, persoonlijk een echte must voor in je washok, want hoe leuk is die?

  Mijn washok make-over is af

  Mijn washok make-over is af Mijn washok make-over is af

  Deze huishoudelijke apparaten vind je terug in mijn washok make-over:

  De bezorging van bovenstaande apparaten ging trouwens vlekkeloos. Zowel de wasmachine als droger werden twee steile trappen opgetild, de wasmachine werd meteen aangesloten, net als het verbindingsstuk, en mijn oude wasmachine namen ze netjes mee naar beneden (die kreeg een tweede leven bij mijn zus). Thumbs up dus voor de super aardige bezorger die tevens nog even gezellig met mij op de trap een bakkie koffie dronken om te praten over mijn dikke buik. Dankzij de hubby en papslief werd een dag later de droger aangesloten dus ook even alle lof voor hen. Ik zat stiekem tijdens de gehele washok make-over op een stoel ordes te geven omdat mijn zwangere buik flink in de weg zat. Maar he, ieder zijn taak, toch?

  Mijn washok make-over is af

  Ook zo’n washok junkie?!

  Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie van mijn washok make-over vinden en of jullie zelf thuis ook eentje hebben waar het een feestje is om de was te doen. Laat je het me even weten? Meer weten over bovenstaande producten, dan kun je de website van ao.nl checken.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met ao.nl. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  3 reacties op “Mijn washok make-over is af”

  1. Monique schreef:

   Oooh dat behangetje is ook echt prachtig! Waar is dat van?

  2. Cary schreef:

   Van waar is de behang ?

  3. Rachel schreef:

   Nu is de was opeens een stuk leuker geworden! Wat prachtig is het geworden zeg, vooral het behang maakt het enorm VTwonen haha

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu