Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn mini keuken make-over bij Hannah - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Mijn mini keuken make-over bij Hannah

  Hoera, Hannah won mijn keuken make-over, waarvoor ze én een retro ETNA koelkast én retro magnetron van ao.nl kreeg (congratz, Hannah!). Afgelopen week werden deze twee pronkstukken bezorgd en ging ik aan de slag met de make-over. Wat ze ervan vond? Dat zie je in deze video die ik maakte…

  Op Instagram stroomden de aanmeldingen binnen. Het was dan ook ontzettend lastig om een winnares uit te kiezen voor de keuken make-over, maar uiteindelijk koos ik voor Hannah. Haar gezellige huis in Haarlem is helemaal af, maar het enige wat nog vloekte in haar interieur was de koelkast. In haar frisse huis vol witte tinten, planten, inspirerende prints en natuurlijke materialen viel haar huidige koelkast een beetje uit de toom, net als de magnetron. En ja, een interior junkie kiest natuurlijk het liefst voor mooie functionele apparaten in huis. Gelukkig wist ik wel raad met die van ETNA gevonden op ao.nl.

  Bekijk hieronder mijn mini keuken make-over!

  Ao.nl bezorgde die dag de koelkast en magnetron van ETNA. Fijn ook: tot dertig minuten van tevoren geven de bezorgers aan wanneer ze komen, hoef je ook niet onnodig lang thuis te blijven. Hannah woont met vriend Twan op de bovenste verdieping, maar ook toen werd alles netjes op z’n plek gezet én mocht ze haar oude koelkast meteen meegeven. Wil je nou ook zo’n mooie retro koelkast en/of magnetron? Op ao.nl vind je nog veel meer mooie kleurtjes, zoals rood en zwart. Welke is jouw favoriet?

  * Deze keuken make-over is een inspirerende samenwerking met ao.nl. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 


  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu