Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn hal pimpen met muurdecoratie vol bloemen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Mijn hal pimpen met muurdecoratie vol bloemen

  Oh, wat ben ik toch blij met de muurdecoratie in mijn hal. Dat er nog ‘iets geks’ ontbrak in mijn hal, was duidelijk. Ik wilde iets opvallends, iets waarvan iedereen zou denken ‘hey, wat cool zeg!’. En zo geschiedde toen ik stuitte op het digitale behang ‘Venetian Floral’ van Graham & Brown. Daar wist ik wel raad mee.

  In een van mijn vlogs kon je al zien dat ik aan de slag ging met dit behang vol gekleurde bloemen en een zingende vogel. Dat matcht namelijk perfect met het donkergrijze houtwerk, de vergrijsd roze muren en de roze trapbekleding.

  Mijn hal pimpen met muurdecoratie vol bloemen

  Het Venetian Floral behang wordt geleverd op één grote rol met zes banen en meet totaal 3 bij 2,4 meter (lengte x breedte). Je muurtje moet dus wel dit formaat hebben. Mijn muur is iets hoger, maar dat maakt het effect alleen maar mooier, vind ik. Vervolgens knip je elke baan van de rol af, je doet lijm op de muur (ik gebruikte van hetzelfde merk de Paste the Wall behanglijm, maar je kunt ook gewoon kant-en-klaar behanglijm gebruiken) en plakt het behang erop. Met een droge doek haal je vervolgens de bubbels eruit, met een natte doek verwijderde ik overtollig lijm. Er kunnen nog bubbels ontstaan onder het behang, maar geen nood: die trekken gewoon weg.

  Mijn hal pimpen met muurdecoratie vol bloemen
  Mijn hal pimpen met muurdecoratie vol bloemen

  Mijn hal pimpen met muurdecoratie vol bloemen

  Let wel: dit behang krimpt iets na het aanbrengen. Zorg er dan ook voor dat je de naadjes goed tegen elkaar aandrukt. Een tip: verf de ondergrond zwart, zodat je witte lijntjes niet ziet, mochten het behang toch iets teveel zijn gekrompen. Dat heb ik dus niet gedaan, maar was uiteindelijk wel een goed idee achteraf.

  Ik ben zo blij met deze muurdecoratie; het is een hit onder visite, echt een goede binnenkomer. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Zelf enthousiast geworden? Via de webshop van Graham & Brown bestelde ik deze muurdecoratie. Hij is niet goedkoop (€220), maar dan heb je wel écht iets cools voor aan je muur.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  4 reacties op “Mijn hal pimpen met muurdecoratie vol bloemen”

  1. Dee schreef:

   Elisa, wat een supervette gang hebben jullie. Ik vind het zo gaaf dat je het gewoon durft…net als je slaapkamer (ik zit nog te dubben of ik het ook ga doen, twijfel tussen Hague Blue en Stiffkey Blue…ook zo’n mooie kleur). Hebben jullie een mat bij de voordeur liggen? Bijna zonde van de uitstraling van je gang 😉

  2. ELIZABETH schreef:

   I would like to receive a selection of your door designs with a price list for shipping to USA

  3. Goedenavond,
   waar ken ik dit mooie behang met vogeltje kopen?
   Hoor het graag van U
   Groet Jacqueline

  4. Patricia schreef:

   Bonjour
   Merci de me donner les coordonnées du papier peint avec l oiseau bleu et les fleurs sur fond noir .
   Je ne le trouve pas sur vénitian floral.
   Cordialement

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu