Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  24 februari, 2018

  Mijn eigen interieur onderneming: van idee naar concept

  Vorige week vertelde ik jullie over mijn idee; een online shop waarbij je als klant zelf bepaalt welk patroon je op een interieurproduct wilt toepassen. Deze keer vertel ik jullie hoe ik dit idee omzette naar een compleet nieuw concept. En toen was ineens We Maqe geboren, een webshop waar ik interieurproducten met patronen ga aanbieden.

  Als eerste maakte ik een selectie van interieurproducten waar je patronen op kan toepassen, zoals sierkussens, tafelkleden, (textiel)posters (o zo leuk is dit!) en dekbedovertrekken. Daarnaast vond ik het ook belangrijk dat de producten toegankelijk zijn voor iedereen. Ik wil graag ieder interieur (of je nu van een moderne inrichting houd of meer boho fan bent) verrijken met de leukste patronen.

  Mijn eigen interieur onderneming: van idee naar concept

  Made in Holland

  Toen de producten eenmaal gekozen waren, werd het de hoogste tijd om de juiste leverancier te vinden. Voor deze zoektocht slaagde ik dichter bij huis dan dat ik van tevoren had gedacht, namelijk gewoon in Nederland. Hoe gaaf is het dat alle producten in ons eigen land worden geproduceerd? Alle producten worden on-demand met de nieuwste digitale print-techniek vervaardigd. Het gekozen interieur item wordt speciaal voor de klant binnen 5 tot 7 werkdagen en helemaal op maat gemaakt. Hierdoor wordt de verspilling van materiaal en producten geminimaliseerd. Duurzaam Dutch design, dus.

  Mijn eigen interieur onderneming: van idee naar concept

  Producten CHECK, nu de patronen nog…

  In Motiflow vond ik de ideale partner wat betreft de patronen. Zij zijn onder andere een platform waar talentvolle patroonontwerpers op zijn aangesloten, een zogenaamde verzamelbak vol inspirerende patronen. Door een samenwerking aan te gaan met Motiflow kreeg ik toegang tot hele mooie patronen.

  Nog eventjes all highlights van We Maqe op een rijtje:

  • Een online interieur shop.
  • Alle patronen zijn toepasbaar op al onze interieurproducten. Jij kiest dus zelf.
  • Interieurproducten zijn o.a sierkussens, (textiel)posters, tafelkleden en dekbedovertrekken.
  • Patronen rechtstreeks van de ontwerpers.
  • Speciaal voor jou gemaakt, binnen 5 tot 7 werkdagen.
  • Digitaal geprint in Nederland.

  Mijn eigen interieur onderneming: van idee naar concept

  Nu de basis van het concept staat, vertel ik jullie de volgende keer meer over een aantal belangrijke details. Volg We Maqe alvast op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Oh, en lees hier mijn blog van vorige week.

  Bedankt voor het lezen en tot volgende week.

  Liefs,
  Soof

  Beeld © Mylene Timessen

  sophie

  Om dromen uit te laten komen zit er maar één ding op: DOEN! Na jaren interieurproducten te hebben ingekocht en ontwikkeld voor diverse (online) retailers heeft Sophie de stoute schoenen aangetrokken en besloten om haar eigen onderneming te starten. De komende periode geeft Sophie de lezers van Interior Junkie een kijkje achter de schermen bij het opzetten van haar eigen online interieur onderneming. Volg haar via haar webshop We MaqeInstagram en Facebook.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu