Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  17 februari, 2018

  Mijn eigen interieur onderneming: het idee!

  Al enige tijd speelde ik met het idee om mijn eigen interieur onderneming te starten. Tussen deze gedachte en het daadwerkelijk doen, is veel tijd in gaan zitten. Mijn gedachte is dat wanneer je gaat ondernemen je het goed moet doen en er voor de volle 100% achter moet staan.

  Want geloof je er immers zelf niet in, waarom zou je klant dit dan wel doen? Aan ideeën had ik zeker geen gebrek. Je kan bijna zeggen dat ik te veel ideeën had. De ene week wilde ik een interieur annex koffie zaak beginnen, de week erop mijn eigen meubelmerk en ga zo maar door… Echter komen de beste ideeën juist op de momenten wanneer je er het minst mee bezig bent.

  Terwijl ik druk bezig was met het inrichten van mijn eigen huis kon ik weer eens niet vinden wat ik zocht. Ik vond zo vaak leuke patronen maar niet op de juiste interieur producten en vice versa. Op dat moment besefte ik dat dit anders moet kunnen en had ik mijn Eureka momentje. Wat dat nu was? Ik wil dat je als interieurliefhebber meer keuzevrijheid krijgt om zelf te kunnen bepalen welk patroon je toepast op welk interieurproduct. Op deze manier creëer je zelf je ideale en unieke product Er zo was het basis idee voor We Maqe geboren…

  Mijn eigen interieur onderneming: het idee!

  Mijn eigen interieur onderneming: het idee!Mijn eigen interieur onderneming: het idee!

  Omdat ik nogal snel enthousiast kan worden, besloot ik er eerst nog eens een paar nachten over te slapen. Na een week was ik nog steeds super enthousiast over dit idee dat ik mijzelf het groene licht heb gegeven. Ik ga hier voor de volle 100% voor.  De volgende keer zal ik jullie meer vertellen over hoe ik dit idee heb omgezet naar een compleet concept. Volg We Maqe alvast op Instagram en Facebook. om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Oh, en lees hier mijn blog van vorige week.

  Tot de volgende keer!

  Liefs,
  Soof

  Beeld © Mylene Timessen

  sophieOm dromen uit te laten komen zit er maar één ding op: DOEN! Na jaren interieurproducten te hebben ingekocht en ontwikkeld voor diverse (online) retailers heeft Sophie de stoute schoenen aangetrokken en besloten om haar eigen onderneming te starten. De komende periode geeft Sophie de lezers van Interior Junkie een kijkje achter de schermen bij het opzetten van haar eigen online interieur onderneming. Volg haar via haar webshop We MaqeInstagram en Facebook.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu