Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn eigen interieur onderneming: de introductie! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  10 februari, 2018

  Mijn eigen interieur onderneming: de introductie!

  Hier is ‘ie dan: mijn allereerste blog voor Interior Junkie. Ik ben Sophie en binnenkort lanceer ik mijn eigen interieur concept. Spannend natuurlijk. De komende tijd geef ik jullie daarom een kijkje achter de schermen bij het opzetten van mijn eigen interieur onderneming; We Maqe én meteen even een kijkje in mijn huis…

  Laat ik beginnen met een korte introductie van mijzelf. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in interieurs. Daarom ging ik vroeger vaak met mijn moeder een stukje wandelen om te gluren bij de buren (dit doe ik overigens nog steeds). Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen wonen en hoeveel aandacht ze besteden aan hun inrichting. Daarnaast heb ik vroeger menig maal het huis van mijn ouders op de kop gezet, omdat ik weer leuke interieur ideeën had (ook dit doe ik nog steeds).

  Je eigen interieur onderneming starten? Zo doe je dat!

  Je eigen interieur onderneming starten? Zo doe je dat!

  Zoals jullie wellicht kunnen begrijpen zat mijn liefde voor interieur er al vroeg in. Deze liefde werd versterkt toen ik na mijn studie in de interieurbranche aan de slag kon gaan. Zo heb ik voor een aantal gave retailers gewerkt als onder andere Online Shopmanager Home & Garden, Buyer Home & Interior, en Product Manager meubelconcepten. Dit smaakte naar meer. Want hoe gaaf is het om een volledige eigen visie om te zetten naar een concept waar mensen veel plezier aan kunnen beleven?!

  Een grote sprong in het diepe, dat is wat ik nu heb gemaakt. Het is onwijs eng om bepaalde zekerheden op te geven maar ook onwijs bevrijdend om iets te doen wat volledig uit mijn hart komt. Daarom vind ik het ook zo leuk om de lezers van Interior Junkie te betrekken bij mijn droom. De komende weken neem ik jullie mee met het wel en wee van een startende ondernemer.

  Je eigen interieur onderneming starten? Zo doe je dat! Je eigen interieur onderneming starten? Zo doe je dat! Je eigen interieur onderneming starten? Zo doe je dat!

  In het kader van gluren bij de buren vinden jullie een paar shots van mijn eigen stulpje, gemaakt door Mylene Timessen. Oh ja, volg We Maqe op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

  Tot de volgende keer!

  Liefs,

  Soof

  Beeld © Mylene Timessen

  sophieOm dromen uit te laten komen zit er maar één ding op: DOEN! Na jaren interieurproducten te hebben ingekocht en ontwikkeld voor diverse (online) retailers heeft Sophie de stoute schoenen aangetrokken en besloten om haar eigen onderneming te starten. De komende periode geeft Sophie de lezers van Interior Junkie een kijkje achter de schermen bij het opzetten van haar eigen online interieur onderneming. Volg haar via haar webshop We MaqeInstagram en Facebook.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu