Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Met MADE.com design opsnuiven in Londen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  9 mei, 2018

  Met MADE.com design opsnuiven in Londen

  Onlangs reisde ik samen met MADE.com af naar hartje Londen om heel wat design op te snuiven. Zo kreeg ik een allereerste kijkje in de TalentLAB- én zomercollectie vol moois voor in huis. Gelukkig had ik ook nog even tijd om Londen zelf in te gaan én ontdekte ik zodoende mijn hippe kruimeldief in het Design Museum…

  De TalentLAB collectie bestaat uit werk van jonge, opkomende designers die zich vorig jaar konden aanmelden voor dit nieuwe platform van MADE.com. Extra leuk: veel inzendingen kwamen uit Nederland! In Londen kon ik de eerste samples bekijken (let wel: nog niet te koop) van jonge ontwerpers uit acht verschillende landen. Via crowdfunding wordt uiteindelijk door de klant bepaald welke producten ook écht verkocht gaan worden. Ze zitten trouwens niet stil, want elke twee maanden komt er een nieuwe collectie uit.

  In mijn nieuwste vlog laat ik je er meer van zien! Daarnaast ging ik ook nog even op zoek naar Interior Junkie proof spots in Londen. Kijk je weer even mee?

   

  Niets missen van mijn video’s abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal.

  Bekijk uit deze video’s:

  * Samen met MADE.com ging ik naar Londen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu