Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  Het hart van het huis is vaak de eettafel. Of de keuken. In mijn geval is dat mijn thuiswerkplek, een heerlijke lichte ruimte aan de voorzijde van ons herenhuis mét stunning uitzicht op het centrum van Haarlem. Ook bezig met je werkplek inrichten? Bekijk hier mijn werkplek inspiratie samen met MADE.com.

  Werkte ik in mijn vorige huis vaak aan de eettafel of aan een klein bureau in een hoekje van onze slaapkamer (daar waar bijna zes jaar geleden Interior Junkie ontstond). Voor dit huis had ik andere plannen; er moest namelijk een complete kamer vrijgemaakt worden voor Interior Junkie HQ (FYI: ik zit natuurlijk de helft van de week op Interior Junkie HQ in Amsterdam). En die kwam er gelukkig. Ik wist direct tijdens het bezichtigen dat dit dé plek zou worden voor mijn thuiswerkplek.

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves
  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  Stunning view en veel groen

  Waarom? Vanuit mijn bureaustoel heb ik zicht op het centrum van Haarlem, er stroomt altijd een zee aan licht naar binnen én er staat een enorme boom (nu volop in bloei) voor het raam zodat ik echt een binnen-buiten gevoel heb. Daarnaast hebben de ramen prachtig glas-in-lood en het lijkt de okergouden muur, als de zon erop schijnt, ook écht van goud. Heerlijk is dat en natuurlijk ook inspirerend werken. Fijne werkplek inspiratie, dus.

  Mijn thuiswerkplek was een van de eerste ruimtes in huis die ingericht werd toen ik hier twee jaar geleden samen met de hubby naartoe verhuisde. Wat er als eerste in stond, was een glazen eettafel als bureau van MADE.com. Omdat ik de meeste bureaus veel te klein vind, koos ik juist voor een eettafel. Omdat dit exemplaar van glas is, oogt het geheel meteen ook veel ruimtelijker.

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  Okergoud versus zachtroze

  De roze poef kennen jullie waarschijnlijk wel, omdat hij voorheen in de logeerkamer boven stond. Sinds kort pronkt hij onderaan de schouw, omdat ik het contrast met de okergouden muur en het gitzwarte van de schouw zou mooi vind. Daarnaast kunnen we eigenlijk niet meer om de kleur zachtroze heen. Daarom misstaat een roze eetkamerstoel als bureaustoel dan ook zeker niet. Kijk ‘m eens staan.

  Het roze matcht ook goed met messing. Zo’n ‘gouden’ sidetable vond ik dan ook ideaal voor achter het bureau, net iets voor mijn Wall of Fame (feitje: deze Wall of Fame gaat binnenkort weg, verplaatst naar de andere kant van de kamer én wordt veel groter). In de messing vazen erop kun je bloemen doen, maar ik vond het juist mooi om ze leeg te laten, alsof het ware kunststukjes zijn.

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  Mijn favoriete item van deze werkplek inspiratie styling is toch wel de tafellamp op de schouw. Ik vind ‘m zo mooi. De gloeilamp zelf komt ook in een bijzondere vorm en als hij ‘s avonds aanstaat, geeft ‘ie  prachtig licht. Dat was nog wel een dingetje hier op kantoor: ik had maar één hanglamp.

  Shop mijn werkplek inspiratie hier!

  1. Glazen bureau Fass (helaas niet meer te koop) via MADE.com. 2. Fluwelen roze poef, €159. 3. Messing sidetable met glazen blad, €379. 4. Roze eetkamerstoel set van 2, €299. 5. Tafellamp met messing voet, €129. 6. Grijze klok, €49. 7. Blauwe messing vaas, €45. 8. Koperen messing vaas, €49. 9. Tijdschriftenrek, €19. 10. Pennenbakje van kurk, €…

  Heel benieuwd wat jullie van mijn werkplek inspiratie vinden. Laat je het me even weten?

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves

  * Deze werkplek inspiratie is een samenwerking met MADE.com. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  4 reacties op “Mijn werkplek inspiratie: dit zijn mijn must-haves”

  1. Linde Geerdink schreef:

   Prachtige okergele tint op de muur! Mag ik vragen welke kleur dit is?

  2. Gabrielle schreef:

   Klopt het dat het op de website meer een bruine tint lijkt? Hier lijkt hij veel lichter!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu