Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lunchen en dineren in een industriele setting - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  12 augustus, 2015

  Lunchen en dineren in een industriele setting

  Wow, wat een coole plek om te lunchen, cocktails te drinken of gewoon om ‘s ochtends een bak koffie met verse pancakes met fruit te bestellen. Corner House is wederom een gevonden parel in Seminyak en zit sinds 2014 in een pand wat eerder volledig afbrandde..

  De eigenaren zijn Magali Pascal (die in dezelfde straat een hele mooie modewinkel heeft) en fotograaf Matt Neville. Voorheen heette Corner House, Corner Store. Na de brand herrees er een nieuwe lunchtent met een interieur geinspireerd op New York en Parijs (want daar houden ze van in Seminyak) en een lekkere menukaart wat dit restaurant direct op de hippe kaart zette van Seminyak. Het schijnt dat je hier het lekkerst eet van heel Bali maar daar ben ik het niet mee eens.. Want je eet natuurlijk het allerlekkerst bij een ‘warung’, een lokaal eettentje.

  Qua interieur lijkt Corner House verdacht veel op The Bistrot honderd meter verderop. Maar ach, zo heb je als vakantieganger nog eens keus..

  Corner House vind je op Jl. Kaya Ayu 10A.

  Lunchen en dineren in een industriele setting Lunchen en dineren in een industriele setting Lunchen en dineren in een industriele settingLunchen en dineren in een industriele setting Lunchen en dineren in een industriele setting

   

  Nog meer Bali inspiratie:

  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu