Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Eclectische woonaccessoires scoren @ Horn Emporium - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  14 augustus, 2015

  Eclectische woonaccessoires scoren @ Horn Emporium

  Om de hoek van mijn Balinese stulpje in Canggu ontdekte ik Horn Emporium, een winkel waar je heel veel moois voor in huis scoort. Van handgeweven kleden en kussentjes uit Argentinië tot aan Balinese theedoeken en kleurrijke mode..

  Horn is de winkel van Anita Horn en zat voorheen in Seminyak (en nu dus dicht is, zonde want het interieur was echt stunning).  Alles in deze eclectische shop weerspiegelt Anita’s persoonlijkheid: kleurrijk, excentriek, grappig maar vooral ook stijlvol. Deze zaak is anders dan de rest van alle shops op Jl. Batu Bolong omdat de basis eens niet spierwit, maar juist gitzwart is. En dat maakt de shop een beetje duister van buiten af, maar niets is minder waar. Van binnen is het om te smullen.

  Ik kocht er bijna een prachtig handgeweven kleed uit Argentinië maar merkte dat hij toch iets te klein is bij mijn cognackleurige bank. Dus gingen er twee handgeweven kussentjes (tevens uit Argentinië) mee de koffer in plus nog eentje gemaakt op Bali met geborduurde vogels. Zeker een aanrader deze winkel. En fijn ook: aan het einde van de straat vind je het strand!

  Horn Emporium vind je op Jl. Batu Bolong 46 in Canggu. Shop ze..

  Eclectische woonaccessoires scoren @ Horn Emporium Eclectische woonaccessoires scoren @ Horn Emporium Eclectische woonaccessoires scoren @ Horn Emporium Eclectische woonaccessoires scoren @ Horn Emporium Eclectische woonaccessoires scoren @ Horn Emporium

  Eclectische woonaccessoires scoren @ Horn Emporium

  Nog meer Bali inspiratie:

  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu