Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Droomvilla op Bali II - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  12 augustus, 2015

  Droomvilla op Bali II

  Villa nummer twee op Bali was wellicht iets minder stunning dan nummer één, maar nog steeds een plek om bij weg te dromen! Pal aan zee omringd door een groene tuin vol met kleurrijke bloemen. En overal genoeg plekjes om te chillen..

  Tijdens het tikken van deze post ben ik alweer thuis in Amsterdam. Oh, wat mis ik Bali! Het duurde even voordat deze binnenkijker live stond omdat de wifi op Bali de video niet kon uploaden en ik dus moest wachten totdat ik weer thuis was. En juist op deze video kun je goed zien (én horen) hoe heerlijk stil het is. Slechts de vogels en de golven in de zee maken ‘lawaai’. Je snapt dan ook wel dat ik hier in mijn tweede week op Bali heerlijk tot rust kwam voordat ik naar de drukte rondom Canggu ging.
  Droomvilla op Bali II
  Droomvilla op Bali II
  Ik verbleef in Villa Danison in het plaatsje Seririt, tien minuten rijden van Villa Ibiza waar ik in mijn eerste week verbleef. Het noorden van Bali is sowieso een aanrader als je geen drukte wilt. Hier vind je, naast een handjevol toeristen (behalve in de populaire badplaats Lovina waar je dolfijnen kunt spotten), alleen maar locals. De stranden zijn wel iets minder schoon (veel afval) maar als je een huis met zwembad hebt, merk je er niets van. En het nationaal park Taman Nasional Bali Barat en het Menjangan eiland (leuk om te snorkelen!) zitten vlakbij.
  Ook deze villa was inclusief tuinman (elke dag maakte hij verse bloemenkunst!), security (mijn held! Meneer joeg een enorme vleermuis én sprinkhaan uit de villa) en twee giechelende kamermeisjes/koks die driemaal per dag heerlijk voor ons kookten. Het was altijd supergezellig en eerlijk gezegd heb ik ook deze week he-le-maal niets gedaan dan luieren. Villa Danison is inmiddels verkocht en wordt waarschijnlijk door een andere aanbieder verhuurd, maar als jullie willen boeken, zou ik gewoon even googelen op de naam. Enjoy!

  Droomvilla op Bali II Droomvilla op Bali II Droomvilla op Bali IIDroomvilla op Bali II Droomvilla op Bali II Droomvilla op Bali II Droomvilla op Bali IIDroomvilla op Bali II Droomvilla op Bali II Droomvilla op Bali IIDroomvilla op Bali II Droomvilla op Bali II Droomvilla op Bali II
  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com gemaakt met de Canon 5D mark III

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu