Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Life Is Ibiza: een kijkje in de huizen van eilandbewoners - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  24 mei, 2018

  Life Is Ibiza: een kijkje in de huizen van eilandbewoners

  Je zult maar op Ibiza zijn opgegroeid. Dat deed Anne Poelmans dus (mazzelaar!). En wat is het een fijne plek. Niet alleen om je welverdiende vakantie te vieren, maar dus ook om te wonen. In haar nieuwste boek laat Anne je de mooiste plekjes zien van het Spaanse eiland én spreekt ze de bewoners…

  Ze groeide op als kind in Ibiza en kreeg al snel een grote liefde voor dit eiland (wie niet?). En wat een feest: Anne Poelmans laat in haar boek Life Is Ibiza mooie hotspots, funky interieurs en wilde natuur zien. Dit boek bevat mooie kiekjes, maar is absoluut geen doorsnee reisgids. Nee, dé eilandbewoners staan hier centraal.

  Life Is Ibiza: een kijkje in de huizen van eilandbewoners

  Het is niet de eerste keer dat Anne over haar liefde voor Ibiza schrijft. In 2015 verscheen haar reisgids I Never Believed in Love At First Sight Until I Saw Ibiza. Hierin licht ze de mooiste hotspots uit. De zomer erna knalde ze er een tweede editie achteraan, waarin ze nog veertig adresjes laat zien die een must zijn om te bezoeken in Ibiza.

  Absoluut geen reisgids

  Dat je met haar nieuwe boek Life In Ibiza een zomerse vibe in huis haalt, is wel duidelijk. Foto’s van zonovergoten stranden en heerlijk eten geven je een echt Mediterraans gevoel. Toch is dit boek niet te vergelijken met een doorsnee reisgids, waar alleen maar mooie plaatjes in te vinden zijn. In dit boek staan vooral de bewoners centraal: Anne spreekt in dit boek met verschillende locals over gewoontes en tradities. Extra leuk: ze brengt ook een bezoek aan de huizen. En ja, vooral dit gedeelte vinden wij interior junkies natuurlijk het leukst.

  Life Is Ibiza: een kijkje in de huizen van eilandbewoners Life Is Ibiza: een kijkje in de huizen van eilandbewoners Life Is Ibiza: een kijkje in de huizen van eilandbewoners Life Is Ibiza: een kijkje in de huizen van eilandbewoners Life Is Ibiza: een kijkje in de huizen van eilandbewoners

  Wat Ibiza zo bijzonder maakt

  Ibiza barst zowat uit zijn voegen van de creatievelingen, hippies en free spirits. Waarom? Natuurlijk om de wilde natuur en mooie stranden, maar vooral de unieke indentiteit van Ibiza trekt deze mensen zo aan. Wat die ‘unieke identiteit’ precies inhoudt? Dat antwoord vind je zeker terug in dit boek.

  Nieuwsgierig geworden naar dit boek?

  Het boek Life Is Ibiza shop je hier. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat je het me weten? Extra leuk: dit boek misstaat ook zeker niet op de koffietafel door zijn kekke kleurtje.

  Beeld via Life of Ibiza

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu