Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

VLOG #19 Verbouwing, parels ontdekken + 100K BEZOEKERS! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  02-07-2022

  15 februari, 2017

  VLOG #19 Verbouwing, parels ontdekken + 100K BEZOEKERS!

  Week 4 van De Grote Verbouwing is ingegaan. Wat is het snel gegaan. Tussen het verbouwen door shopte ik ook coole Portugese tegels voor in de keuken, hal en toilet, begon mijn nieuwe stagiaire Tanja, kwam ik erachter wat zand kan doen voor je haar én kwamen er tijdens het verbouwen verborgen pareltjes naar boven…

  Maar het allermooiste: ik tikte afgelopen januari de 100.000 unieke bezoekers aan (en moest mezelf even flink knijpen!). Na 4,5 jaar bloggen toch best wel een mijlpaal die ik uiteraard mede dankzij jullie bereikte. Super blij mee!
  Tijdens het tikken van dit stuk wordt er beton gelegd in mijn huis én zijn ze bezig met het pimpen van een bakstenen muurtje (!). Juist ja, ons droomhuis krijgt steeds meer vorm. Daar meer over in mijn volgende video. Enjoy!

  Vorige video’s:

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu