Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Liefde voor antipasti eten met deze gouden bestekset - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  Liefde voor antipasti eten met deze gouden bestekset

  Mijn Toscaanse bruiloft lijkt alweer zo ver weg. Ook al ben ik alweer een maand terug: Toscane neem ik stiekem mee naar huis. Tijdens mijn Toscaanse bruiloft én mijn honeymoon erna at ik regelmatig (lees: dagelijks!) anti pasti, het Italiaanse aperitiefhapje, welke thuis nog lekkerder smaakt met Interior Junkie proof gouden bestekset.


  Terug naar Italie

  Manlief kwam vijf kilo aan tijdens onze Toscaanse wedding maand. Ik daarentegen geen enkele kilo, maar dat had meer te maken met alle weddingstress. Nu ik weer thuis ben na zo’n heerlijke maand kan ik het niet laten om in het weekend een plankje anti pasti te maken en met mijn ogen dicht weer even in Toscane te zijn. Heb ik even geluk met mijn nieuwe gouden bestekset van Amefa, welke speciaal is voor tapas, cocktailhapjes en toetjes. Dat matcht ook zo fijn met mijn houten broodplank die ik liet maken op Bali én mijn roze fluwelen poef.
  Zelf hou ik van borrelen, maar satéprikkers zul je mij niet zo snel zien gebruiken. Welnee, echte interior junkies kiezen natuurlijk voor hip bestek, ook voor je borrelhapjes. Het leuke aan deze gouden bestekset is dat het zo verfijnd is en het een mat gouden kleur heeft. Het leukst vind ik het lepeltje welke je ook kunt gebruiken als vorkje. Handig.
  Liefde voor antipasti eten met deze gouden bestekset
  Liefde voor antipasti eten met deze gouden bestekset

  Naast goud ook in koper en matzwart

  Voor deze shoot gebruikte ik de Celebration bestekset in het goud. Ben jij, net als ik, ook zo’n ontzettende fan van een gouden bestekset, dan heeft gouden bestekset ook gouden tafelbestek en voor de liefhebbers ook één in koperkleur en matzwart (smullen!). De bitterballen laten we even voor wat het is: de komende tijd is het vooral anti pasti wat op mijn menu staat. Wil je nou meer weten over deze gouden bestekset, check dan even de website van Amefa, want ze hebben nog veel meer mooi (gouden) bestek. Iets in mij zegt dat het niet alleen maar blijft bij deze anti pasti gouden bestekset. Oh ja, alles was na deze shoot binnen het uur op…
  Liefde voor antipasti eten met deze gouden bestekset
  Liefde voor antipasti eten met deze gouden bestekset
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Amefa. Door samen te werken met merken als deze kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu