Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  Budgetproof DIY: gevonden tak als pronkstuk voor de woonkamer

  Vanaf nu publiceer ik voorafgaand aan elke huizentour verschillende woontips en/of DIY’s uit het desbetreffende huis. Na blogger Sanne is het dit keer de beurt aan het prachtige herenhuis van Klaas in Den Bosch. Wat meteen opviel in zijn woonkamer was de enorme tak in een pot. En hier schuilt een heel grappig verhaal achter…

  In mijn vorige woonkamer pronkte eerst een zachtroze bloesemboom en in mijn Haarlemse huis is het de lelieboom die alle aandacht trekt. In het huis van Klaas is ook een boom te spotten, maar voor deze heeft hij helemaal niets hoeven te betalen. Deze boom kwam letterlijk aanwaaien; na een storm brak deze tak af en belandde bij hem in de tuin. In plaats van hem bij het grofvuil te zetten, zag Klaas een nieuw pronkstuk voor in zijn woonkamer. Hij vulde de pot met aarde, liet de tak iets leunen tegen zijn betonlook muurtje aan (anders valt de pot om) en zie hier: een budgetproof oplossing voor een echte ‘boom’ in huis!

  DIY: zo creeer je gemakkelijk een betonlook muurtje

  Meer woontips uit dit huis?!

  Good to know: de komende dagen vind je nog twee andere woontips uit het huis van Klaas met als kers op de taart de huizentour (foto + video) die aanstaande vrijdag live staat. Benieuwd naar de woontip van gisteren: maak je eigen wandplank van een oud stuk hout en creëer je eigen betonlook muurtje. Wil je niks missen van Klaas en zijn stunning interieur? Volg hem dan via Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu