Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Lenteproof je buitenruimte stylen? Zo doe je dat! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  11 april, 2016

  Lenteproof je buitenruimte stylen? Zo doe je dat!

  Heb jij al flink van het zonnetje zitten te genieten de afgelopen weken? Hoewel mijn buitenruimte nog niet helemaal lenteproof is, kon ik gelukkig wel mijn lol op, op de patio van mijn kantoorplek waarvoor ik de tweede Leen Bakker shoot fotografeerde met wederom hele fijne buitenmeubels

  Budgetproof stylingtip: hang bloemen op met washi-tape
  Voor deze shoot wilde ik iets anders doen met de rauwe, witte muur van onze patio. Omdat ik voor de vorige shoot in de weer ging met groene prints, koos ik voor deze stylingklus voor échte bloemen. In mijn buurtsuper ging ik los op kleurrijke Gerbera’s die ik met washi-tape bevestigde. Sommige liet ik heel, andere wiekte ik kort. Met als resultaat een super fleurige, heerlijk geurende wand. Ideaal voor een tuinfeestje. Wil je iets langer genieten van je bloemen? Zet ze dan in een reageerbuisje met water.
  Lenteproof je buitenruimte stylen? Zo doe je dat!
  Lenteproof je buitenruimte stylen? Zo doe je dat!

  Loungehoek met speelse touch

  Dit gezellige hoekje stylede ik met een aantal tuinmeubelstukken uit de Le Sud collectie verkrijgbaar bij Leen Bakker. Ik begon met een 2-zitsbank van wicker met speelse houten pootjes en grijze kussens. Heb je meer ruimte op je buitenruimte, dan is deze ook verkrijgbaar in een 3-zits en een hoekbank. Maar ook een fauteuil kun je ervan kopen. Ik stylede de bank af met drie zonnige kussens waarvan eentje een papegaaienprint heeft (favoriet!). Extra mooi erbij is de tuintafel uit dezelfde collectie (ook met speelse houten pootjes). Fijn om te weten is dat je deze meubelstukken heel gemakkelijk zelf in elkaar zet zonder dat er een boormachine aan te pas komt.
  Lenteproof je buitenruimte stylen? Zo doe je dat!
  Lenteproof je buitenruimte stylen? Zo doe je dat!
  Shop the look!
  V.l.n.r. 1. Le Sud 2-zitsbank Castilla, €529. 2. Le Sud sierkussen met papegaaienprint. 3. Le Sud groen sierkussen. 4. Le Sud gestreept sierkussen. 5. Le Sud tuintafel Castilla, €199.
  Shoot nummer 2 werd een hele vrolijke, compleet met gifgroene loungestoelen en een bijbehorend tafeltje/krukje. En om het geheel af te maken wederom met gekleurde kussens inclusief die met papegaaienprint. Het fijne is dat je de stoelen heel gemakkelijk op elkaar stapelt, ideaal voor een compacte buitenruimte. Dan kun je ze tijdens regenachtige dagen heel gemakkelijk opbergen.
  Lenteproof je buitenruimte stylen? Zo doe je dat!
  Lenteproof je buitenruimte stylen? Zo doe je dat!
  Shop the look!
  V.l.n.r. 1. Groene loungeset Fortaleze inclusief tafeltje. 2. Le Sud groen sierkussen. 3. Le Sud gestreept sierkussen. 4. Le Sud sierkussen met papegaaienprint.
  Houd Interior Junkie in de gaten want de komende tijd komt er nog veel meer buiteninspiratie live. Voor nu: geniet van het lentezonnetje!
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Leen Bakker.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu