Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  16 december, 2015

  Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas

  Het is bijna Kerstmis! Wat mij betreft de leukste tijd van het jaar. Naast mijn o zo kitscherige kerstboom stylede ik in mijn zithoek een nieuwe trend die uiteraard volledig in het teken kerst staat. Ik voegde er een eigen sausje aan toe. Et voila: de kersttrend Bohemian Christmas in samenwerking met Karwei is geboren.

  Zomers tintje

  Dat je je huis tijdens kerst alleen maar in het rood, wit en groen moet steken, is natuurlijk onzin. Wel zijn het belangrijke kleuren om je huis een kerstig sausje te geven. Toch wilde ik voor deze shoot het nét even over een andere boeg gooien door er een bohemien sausje overheen te gooien omdat ik in de wintermaanden de zomer maar niet los kan laten én omdat ik gek ben op kleur in huis.
  Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas
  Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas

  Ronde vloerkleden als nieuwste trend

  Voor de kersttrend Bohemian Christmas ging ik los met de kleuren donkergroen (zoals de kerstboom en mijn vintage hutkoffer), cognac (mijn bank) en koper als basis. Om het meer bohemien te maken, werkte ik met uitgesproken felle tinten verwerkt in een kleurrijk kleed gemaakt van gerecycled katoen met sisal (mijn favoriet!!). Dit kleed is trouwens ideaal voor in de zithoek want volledig in de woontrend van 2016 waar we steeds meer voor ronde vormen in huis gaan. Maar ook het populaire schapenvachtje (want o zo zacht) mocht ook voor deze kerstshoot zeker niet ontbreken. Uiteraard wordt voor de Bohemian Christmas de kerstboom vergezeld door twee van mijn favoriete cactussen in huis. Want ja, die mogen bij een bohemien shoot niet ontbreken.
  Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas
  Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas

  Haal de trend zelf in huis

  Naast uitgesproken tinten koos ik ook voor poedertinten om het geheel extra zacht te maken en om voor meer balans te zorgen. Karwei heeft hele leuke in de collectie met koperkleurige quotes erop. In de boom eens geen kitscherige kerstfiguurtjes maar geometrische kerstballen (trend!) en grote koperen en gouden kerststerren. Heb je nou geen ruimte voor een echte boom in huis? Gelukkig kun je ook kiezen voor een houten versie. Ook leuk om hier waxinelichtjes in te doen (blijf er wel bij!). Op de muren maakte ik trouwens kerststerren van washi-tape. Altijd goed.
  Ben jij nu ook helemaal fan van deze Bohemian Christmas kersttrend? Bij Karwei zijn (bijna) alle items te koop die ik voor deze shoot gebruikte.
  Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas
  Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas
  Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas
  *Dit is een inspirerende samenwerking met Karwei.
  *Alle items komen van Karwei behalve de hutkoffer, bank, kunstkerstboom, cactussen, de mandjes van de cactussen en de etnische kussens in de mand. 

  2 reacties op “Kersttrend om van te houden: Bohemian Christmas”

  1. Zelf hou ik mij niet zo bezig met Kerst trends. We hebben thuis Kerstitems voor in de boom die naar mijn idee ”tijdloos” zijn, haha. Ik vind de diamant-wormige ornamenten wel erg tof!
   Liefs, Susan

  2. ireen schreef:

   Super leuk, koper hebben wij ook in onze boom dit jaar!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu