Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Vlog #90 | Mijn interieurklus in Spanje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  5 februari, 2020

  Vlog #90 | Mijn interieurklus in Spanje

  Wat een feest om naar Spanje te worden gevlogen. Daphne van Bellahouse nodigde mij en zes andere interieur influencers uit om een appartement in te richten. Zo’n klus in het Spaanse zonnetje zei ik natuurlijk geen nee tegen. Heel trots op het eindresultaat. Benieuwd? Kijk snel verder…

  Daphne verhuisde 1,5 jaar geleden voor de liefde naar Spanje en is sindsdien betrokken bij het bedrijf van haar man, Bellahouse. Dit bedrijf ontwikkelt huizenprojecten, zoals luxe appartementen en villa’s, in en rondom Alicante. Om de opening van hun nieuwste project Edificio Valentina te vieren, ging ik met een groep interior buddies naar Rojales (iets buiten Alicante). Samen met Klaas van Dutchguy84, Yvonne Kwakkel, Jellina Detmar, Andrea Groot, Tatjana van Tatjana’s World en Marielle en Larissa en van Furnlovers hopte ik naar de Spaanse zon. Elk van ons mocht een appartement, geheel naar eigen smaak, maar met meubels en woonaccessoires van HACO, inrichten. Daarnaast regelde ik prachtig beddengoed van ESSENZA en een kek behangetje van Graham & Brown. Daar gingen mijn handen van jeuken.

  Hoe dit tripje is gegaan, kun je bekijken in mijn nieuwste vlog. Heel benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden. Oh, en ik geef in de vlog ook een item weg uit mijn appartement, dus zorg dat je ‘m helemaal bekijkt. Laat je het even hieronder weten wat je van mijn Spaanse interieurklus vindt? Daphne kun je volgen op Instagram en YouTube.

  Ben jij serieus geïnteresseerd in ‘mijn’ appartement

  Stuur Daphne  dan een mailtje voor meer informatie en/of een bezichtiging of bekijk de website van Bellahouse. Goed om te weten: het wordt gemeubileerd en al opgeleverd voor een vraagprijs van €131.000. Daarnaast is het 70m2 en is het inclusief zonnig terras van 12,5m2, keukenapparatuur, was/droogmachine, een berging en airco. In het gebouw zelf zit nog een enorm dakterras met zwembad, zonnedek, buitenkeuken met BBQ, een Finse sauna, sanitair en een outdoor gym. Enkeltje Spanje dan maar?

   

  * Op uitnodiging van Bellahouse reisde ik af naar het zonnige Spanje! 

  **In de vlogshots van Daphne is deze muziek gebruikt: Music by @Ikson en de nummers heten ‘Do it’, ‘Paradise’ en ‘Smile’.

  Eén reactie op “Vlog #90 | Mijn interieurklus in Spanje”

  1. Rachel schreef:

   Wauw dat dekbed van Essenza wat gaaf zeg in combinatie met het behang! en wat een heerlijke vlog heb je er weer van gemaakt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu