Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie's badkamergeheimen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Interior Junkie's badkamergeheimen

  Hoera! Sinds kort pronkt er in mijn badkamer een gloednieuwe thermostaatkraan van Grohe. Eentje met een speciale CoolTouch functie die ervoor zorgt dat je je nooit brandt aan de kraan. Ideaal voor als je kinderen hebt. Of zoals ik, een beetje klunzig bent. Kom binnen in m’n badkamer..

  Nu heb ik zelf geen kinderen, maar ik herinner wél mijn vroegere wekelijkse badsessies in mijn ouderlijk huis. Elke vrijdag was het badderdag en daar verheugde ik me al de hele week op. Dan ging eerst mijn zus in bad en later sprong ik erin. En mijn moeder? Die gooide elke week gulzig een aantal hotelflesjes aan badschuim (mijn opa reisde vroeger regelmatig en nam altijd voor ons de mini-flesjes mee uit zijn hotelkamer) in bad zodat deze Interior Junkie nergens meer te vinden was in dat grote bad vol schuim.
  Interior Junkie's badkamergeheimen
  Waterrat
  Maar die kraan.. Die kon soms best heet worden (én koud als ik het water toch iets te heet vond en een plens koud water erin liet lopen). Helemaal omdat mijn zus en ik echte koukleumen waren (én nog steeds zijn) te danken aan ons tropische bloed. Het bad moest heet, héél heet. En voor ik het wist, brandde ik me wel eens aan de kraan.
  Extra handig toen Grohe me benaderde om de Grohe Grohtherm 1000 New te installeren. Want ook al heb ik geen kids: ik heb wél drie waterratten als neefjes én zelf hop ik ook wel eens in bad. Dan is het wel fijn om te weten dat het ‘baddergebied’ 100 procent veilig is, toch? Ik brand me er namelijk wel eens aan.
  Interior Junkie's badkamergeheimen
  Interior Junkie's badkamergeheimen
  Interior Junkie's badkamergeheimen
  Geen ijskoude of loeihete waterstraal meer
  De Grohe Grohtherm 1000 New blijft koud omdat het hete water in de kraan wordt omspoeld door koud water. Ook handig om te weten: deze kraan is ook te koop in een douchekraan voor het geval je geen bad hebt. Wat ik verder zelf ook wel fijn vind, is dat temperatuur constant blijft. Dat was voorheen bij mij wel anders wanneer De Grote Liefde beneden aan het afwassen was en de kraan ineens ijskoud werd… Daar heb ik nu gelukkig geen last meer van.
  Tja, hoe cool kan een warme kraan, zijn? De Grohe Grohtherm 1000 New is nu te koop en de adviesprijs is €309. Badder ze!
  Interior Junkie's badkamergeheimen
  Interior Junkie's badkamergeheimen
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Grohe.

  5 reacties op “Interior Junkie's badkamergeheimen”

  1. Danielle schreef:

   Dat zou ook echt wat voor mij zijn, ik ben net zo’n klunzig geval 😉

  2. Patricia schreef:

   Waar komt dat leuke stalen huis vandaan?

   • interiorjunkie schreef:

    Hi Patricia
    Die is van House doctor. Het is eigenlijk een lamp maar na levering kwam ik erachter dat je de gloeilamp er nog bij moest kopen. Heb het maar zo gelaten 😉
    Liefs X

  3. Chiara schreef:

   Gaaf! Waar is die kast van? Of zijn het allemaal losse elementen?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu