Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Interior Junkie goes Bali - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  29 april, 2015

  Interior Junkie goes Bali

  Hoera! Ik kan het dan eindelijk van de daken schreeuwen; ik ga over 1,5 maand voor een paar maandjes naar het verre oosten. Ik begin mijn trip in Singapore en ga erna heel lang toeven op Bali. En ja, dit keer gaat De Grote Liefde gewoon mee.

  Hij had zin om even weg te zijn van het vertrouwde Nederland, ik ben altijd in voor een nieuw avontuur. En dit keer kwam het idee niet eens van mij, de globetrotter van de twee, maar van hem. Mijn zoektocht naar geschikte huisjes duurde maanden en omdat meneer nog geen officiële goedkeuring had gekregen van zijn werk om zolang weg te gaan, zag ik de ene na de andere woonparel voor mijn neus volgeboekt raken. Het waren dan ook zenuwslopende maanden…!
  Gelukkig boekte ik vorige week drie ge-wel-dige villa’s (op Bali staan alleen maar ‘villa’s’). We starten onze reis met een stopover in Singapore, blijven hier een week, checken in in een supercool designhotel en vliegen vervolgens door naar Bali waar we onze trip beginnen in het noorden, bij Lovina Beach. Onze eerste week starten we in een belachelijk chique villa pal aan zee inclusief adembenemend interieur (ik vertel jullie er alles over in juni). Erna checken we in, in een ander cool huisje (zie foto hierboven) waarna we later doorreizen naar Canggu in het zuiden.
  Voor mij een extra uitdaging: het internet op Bali is niet zoals ik het gewend ben in Nederland dus het wordt even spannend met posts inplannen voor Interior Junkie (want ja, deze interieurtoko blijft gewoon doordraaien hoor). Ik heb superveel zin in deze trip! Zes jaar geleden ging ik met mijn schoonfamilie een maand naar Indonesië (zowel De Grote Liefde als ik hebben Indonesische roots) en bezocht Lombok waarbij ik Bali in de verte zag maar zelf destijds niet heenging. Nu zit ik er straks écht en kan ik jullie op de hoogte houden van alle hotspots op het eiland.
  Ik tel de weken af…

  4 reacties op “Interior Junkie goes Bali”

  1. Elfina schreef:

   Wauw, wat ontzettend leuk! I <3 Bali!

  2. valery schreef:

   Super leuk! Ik wens je alvast heel veel voorpret en plezier!

  3. Melissa schreef:

   Super! Ben net een paar dagen terug van o.a. Bali en Gili, Lovina beach is heerlijk!

  4. […] is bijna zover, langzaam maar zeker wordt het steeds warmer buiten. Heerlijk! De zomervakantie is geboekt en de eerste warme dagen zijn een feit dus kom maar op met die […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu