Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Designvondst: bloem(knip)kunst - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  Designvondst: bloem(knip)kunst

  Prachtig vind ik ze, deze Flower Constructions van designer Anne ten Donkelaar voor aan de muur. Delicaat, verfijnd en sprookjesachtig. Deze 3D collages achter glas bestaan deels uit échte, gedroogde bloemen en deels uit papieren knipkunst bloemen.

  Door de objecten achter glas te plaatsen, krijgen ze een tweede leven en kunnen ze de toeschouwer inspireren om hun eigen verhaal erbij te bedenken. Wat een goed idee! En fantastisch uitgewerkt.
  Kijk voor meer informatie over deze ontwerpster op haar website. Daar valt nog veel meer moois te spotten, wat dacht je bijvoorbeeld van deze Floating Garden? (afbeelding 6). Ik ben instant fan!
  Designvondst: bloem(knip)kunst Designvondst: bloem(knip)kunst Designvondst: bloem(knip)kunst
  Beeld gevonden via:
  1 + 2. Anne ten Donkelaar. 3 t/m 5. Design Sponge. 6. Anne ten Donkelaar. 7. Trendland.

  Lees hier alle posts van Jamilla.

  jamillaJamilla(31) woont en werkt (als juf) in Rotterdam.Ook heeft ze een studie grafische vormgeving gevolgd aan de Willem de Kooning Academie. Niet afgemaakt, maar haar liefde voor grafische prints komt terug in haar kleding en interieur. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met interieur en lifestyle en met het bijhouden van haar woonverslaving. Haar laatste verslavingen (interieur-wise): kussens met dierenprint, washi-tape en marmer. Inspiratie vindt ze in woonbladen, op internet en blogs, kringloopwinkels in obscure dorpjes, koffiebarretjes, via vrienden maar ook gewoon op straat. Wat dat betreft biedt Rotterdam genoeg inspiratie en creativiteit! Op de wishlist: echte Bertoia draadstoelen voor aan de eettafel (en een bad op pootjes).

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu