Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De Huismuts kijkt binnen in Casa Interior Junkie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  31 juli, 2015

  De Huismuts kijkt binnen in Casa Interior Junkie

  Hoera! Rachel van De Huismuts (ken je haar nog van deze binnenkijker?!)  en haar collega Diana keken bij mij binnen en schoten een leuke video waarin ik ook meer vertel over mijn huis, mijn razende populaire bloesemboom, tips om coole items te scoren voor een fijn prijs én mijn ultieme woonwens..

  Benieuwd naar het resultaat? Check dan hieronder de video én het YouTube kanaal van De Huismuts, waar je trouwens nog véél meer inspirerende video’s vindt. Fijn ook: elke week komt er een nieuwe video online: van de leukste hotspots in Amsterdam, binnenkijkers bij nog veel meer andere mensen, de coolste DIY’s (zoals fruitijsjes maken!) en nog veel meer.. Om blij van te worden.

  Video via De Huismuts

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu