Huis vol prints, gouden accenten en een stunning badkamer

Wil iemand me even knijpen? Want dit interieur blaast me echt even weg. Al die prints, gouden tinten en mooie materialen zijn om verliefd op te worden, net als de badkamer. Oke, ik kan elke ruimte wel gaan benoemen waarom het mooi is maar kijk maar zelf. Vergeet dan vooral even niet de badkamer te checken…

Dat bad is echt to die for. Daar kun je bijna baantjes in trekken. En de rest van de badkamer is ook best origineel. Kan ik ik nog iets slechts over dit huis vertellen? Nee denk het niet. Ik hou van die leuke prints en kleuren. Check vooral even het gouden marmer behang. Dat staat hoog op mijn verlanglijst.

Het is super speels maar toch classy huis. Grote inspiratiebron? Ik vind van wel! Wat vinden jullie van dit stulpje?

binnenkijken-interiorjunkie

binnenkijken-interiorjunkie3

 

binnenkijken-interiorjunkie4

 

binnenkijken-interiorjunkie10

 

binnenkijken-interiorjunkie5

 

binnenkijken-interiorjunkie7

 

binnenkijken-interiorjunkie9

 

binnenkijken-interiorjunkie2

binnenkijken-interiorjunkie6

binnenkijken-interiorjunkie8

Beeld gevonden via:

C-Home

Nog meer binnenkijkers:

Reageer ook