Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Huis vol prints, gouden accenten en een stunning badkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  8 april, 2016

  Huis vol prints, gouden accenten en een stunning badkamer

  Wil iemand me even knijpen? Want dit interieur blaast me echt even weg. Al die prints, gouden tinten en mooie materialen zijn om verliefd op te worden, net als de badkamer. Oke, ik kan elke ruimte wel gaan benoemen waarom het mooi is maar kijk maar zelf. Vergeet dan vooral even niet de badkamer te checken…

  Dat bad is echt to die for. Daar kun je bijna baantjes in trekken. En de rest van de badkamer is ook best origineel. Kan ik ik nog iets slechts over dit huis vertellen? Nee denk het niet. Ik hou van die leuke prints en kleuren. Check vooral even het gouden marmer behang. Dat staat hoog op mijn verlanglijst.

  Het is super speels maar toch classy huis. Grote inspiratiebron? Ik vind van wel! Wat vinden jullie van dit stulpje?

  binnenkijken-interiorjunkie

  binnenkijken-interiorjunkie3

   

  binnenkijken-interiorjunkie4

   

  binnenkijken-interiorjunkie10

   

  binnenkijken-interiorjunkie5

   

  binnenkijken-interiorjunkie7

   

  binnenkijken-interiorjunkie9

   

  binnenkijken-interiorjunkie2

  binnenkijken-interiorjunkie6

  binnenkijken-interiorjunkie8

  Beeld gevonden via:

  C-Home

  Nog meer binnenkijkers:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu