15x spelen met kunstige prints aan de muur

Tegenwoordig kunnen we steeds meer zelf. We hebben met het internet toegang tot alles wat we mooi vinden, delen onze inspiratie, bewerken zelf onze beelden, printen het net zo makkelijk weer uit en hangen het bijna kosteloos op aan onze eigen muur. Van toffe fotografie tot inspirerende quotes, alles kan.

De scheidingslijn tussen kunst en design is altijd al vaag geweest. De onbekende definitie van kunst maakt dit binnen een interieur juist ook weer heel spannend. Zo kun je verrassende combinaties maken met vormen en stijlen, waardoor verschillende onderdelen weer op hun eigen manier tot hun recht komen.

inspiratie-interiorjunkie

Veel mensen vinden kunst een beetje eng. En al helemaal in huis. Het blijft natuurlijk ook een kwestie van smaak, maar uiteindelijk draait alles om de juiste samenstelling van stijlen, materialen en kleuren. Ben je bijvoorbeeld bang dat het te druk wordt? Kies dan voor iets met neutrale tinten. Bijvoorbeeld door een ‘kunstwerk’ te kiezen met een kleur accent dat terug komt in je accessoires of een juist voor een rustige tint uit bijvoorbeeld je houten vloer. Kies ook een keer voor een groot werk in plaats van alleen maar kleine lijstjes. Hierdoor creëer je balans tussen het kunstwerk en de rest van je interieur, waardoor het eigenlijk niet meer fout kan gaan.

inspiratie-interiorjunkie

 

inspiratie-interiorjunkie

 

inspiratie-interiorjunkie

Zoals we weten, is de kunst altijd in beweging. Maar ondanks de snelle veranderingen verjaart het eigenlijk nooit. Want echte kunst- en designiconen blijven voor altijd bestaan. Wees daarom niet bang dat je er over een jaar alweer spijt van hebt. Kies bewust en heb een beetje lef. Dat is de kunst van wonen!

inspiratie-interiorjunkie

inspiratie-interiorjunkie

inspiratie-interiorjunkie

inspiratie-interiorjunkie

inspiratie-interiorjunkie

14

inspiratie-interiorjunkie

inspiratie-interiorjunkie

inspiratie-interiorjunkie

Beeld gevonden via:

1. Bo Bedre .2. My Domain. 3. Apartment Therapy. 4. The Design Chaser. 5. The Decorista. 6. Innsides. 7. Nynne Rosevinge. 8. Style Curator. 9. Lonny. 10. Wabi Sabi .11. Plastolux.. 12. Arch Daily. 13. Stijlvol Styling. 14. Etsy. 15. Ixxi Design.

Lees hier alle posts van Sharon. 

sharon

Sharon
 is een veelzijdige art director met een oplettend ‘OCD-eye’ voor detail. Vanwege haar passie voor concept en ruimtelijk ontwerp probeert ze in haar werk een brug te slaan tussen reclame en design. In haar vrije tijd is Sharon vaak te vinden in restaurants en sfeervolle hotspots in binnen- en buitenland. Niet alleen voor het heerlijke eten, maar vooral om haar honger naar interieur inspiratie te stillen. Haar droom woning? Een oude fabriek of loods in Rotterdam om haar eigenwijze en industriële smaak het perfecte plekje te geven. Volg Sharon via haar websitePinterest en LinkedIn.

Reageer ook