Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  17 september, 2016

  Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver

  Vorig jaar gaf ik een compleet gestylede kerstboom weg. Dit jaar ga ik samen met Costes en Zuiver iets heel anders weggeven. Hoe zou jij het vinden als jij kans maakt op een Zuiver interieur t.w.v. €2000, een Costes garderobe t.w.v. €500 én dat ik gezellig bij jou thuis langs kom om je huis te stylen?!

  Bijzondere binnenkijkers

  En dat is nog niet alles. De komende tijd vind je elke week een nieuwe binnenkijker online die ik speciaal fotografeerde voor deze samenwerking. Wie dat zijn, hou ik nog eventjes geheim, maar ik kan je wel vertellen dat het bekende woonbloggers zijn én iemand van Zuiver. De eerste binnenkijker komt volgende week online en fotografeerde ik op een van de Amsterdamse grachtjes…
  Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver
  Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver
  Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver

  Omschrijf jouw droominterieur

  Wil jij kans maken op een nieuwe woonkamer gestyled met moois van het Nederlandse merk Zuiver (fan van het eerste uur!) én ook nog eens je garderobe aanvullen met de nieuwste collectie van Costes (zeer verleidelijk!)? Bezoek dan de actiepagina van Costes en Zuiver, beschrijf jouw droominterieur in 500 woorden en wie weet sta ik binnenkort bij je op de stoep om je woonkamer in een nieuw jasje te steken met alle items op de foto. Succes! Oh ja, op Instagram kun je een foto posten van je woonkamer met #costesxzuiver. Vergeet je mij niet te taggen (@interiorjunkiecom)?!
  Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver
  Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Costes & Zuiver!

  7 reacties op “Hoera! Superleuke samenwerking met Costes & Zuiver”

  1. Mariska schreef:

   Dit is fantastisch!! Die kapstok, het kledingrek zou ik zo goed kunnen gebruiken. En wat is het allemaal mooi… Ik doe mee !

  2. Salina schreef:

   Wij zijn net verhuisd en hebben een mooie parketvloer. De kleur is echter niet de kleur die we leuk vinden , echter kunnen we de vloer ook niet lichter maken omdat dit niet mogelijk is bij een jatoba vloer. Wij houden van scandinavisch design en hopen dat je er iets leuks van kan maken waardoor we ook verliefd worden op de vloer.

  3. PETRA schreef:

   Wij hebben ons huis net verbouwd; helemaal naar onze zin. Maar de sfeer die wij willen, ontbreekt volkomen! Jammer, want we willen graag fijn thuiskomen in een gezellige woonkamer. Jouw vaardigheid en hulp zou dus meer dan welkom zijn… Evenals een nieuwe garderobe, want de verbouwing heeft ervoor gezorgd dat ik een kledingmaatje minder heb…

  4. Ellen schreef:

   Lijkt me fantastisch een restyling , woon samen met m’n 2 pubers en sou graag wat meer warmte in m’n interieur willen ze moeten echter wel neer kunnen ploffen uit school het zijn nl jongens dus ook lekker stoer
   En slijtvast ?

  5. Nicole schreef:

   Ik ben net in Amsterdam gaan wonen in een super knus appartementje. Ik moest alles alleen doen en heb de moeilijke klussen dus uit moeten besteden. Het voelt nog steeds niet echt als mijn plekje, want er mist gewoon iets! En dit heeft voornamelijk met mijn gevoel voor styling te maken waarschijnlijk… Een beetje minder stress en wat hulp zou echt ontzettend fijn zijn! Please help! Zuiver en Costes zijn beide prachtig stijlvolle merken die ik erg graag in mijn huisje zou willen terug zien 🙂

  6. Tember schreef:

   Die vaas, dat tafeltje, die stoel! Jeetje wat mooi allemaal. Ik ga meedeon!

  7. Anouk schreef:

   Dat zou zó gaaf zijn! Ik woon net een aantal maanden samen en vooral met de accessoires kan ik nog wel een handje gebruiken. Ik houd niet van poespas en ben een slechte beslisser. Geen handige combinatie haha 😉

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu