Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hoera! Home Stock in Zwolle is open - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  23 augustus, 2018

  Hoera! Home Stock in Zwolle is open

  Na winkels in Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Eindhoven opende Home Stock ook een winkel in mijn voormalige hometown Zwolle. Dus hopte ik in de trein richting het oosten om wat foto’s te maken én, aan te schuiven bij een fabulous persontbijtje én me een hoedje schrikken van de leeuw die mij opwachtte…

  Home Stock begon met een pop-up winkel in Haarlem voor drie maandjes, maar groeide uit tot een woonwarenhuis van 1500m2 (lees: héél veel moois voor in huis). Niet veel later verhuisde de winkel permanent naar de overburen en opende het nog veel meer winkels buiten Haarlem. Nog altijd wip ik er regelmatig langs om even te snuffelen, want de winkel zit bomvol wooninspiratie (en is door de gezellige etalage héél moeilijk om niet naar binnen te lopen).

  Hoera! Home Stock in Zwolle is open

  Hoera! Home Stock in Zwolle is open Hoera! Home Stock in Zwolle is open

  Hoera! Home Stock in Zwolle is open

  Hoera! Home Stock in Zwolle is open

  Hoera! Home Stock in Zwolle is open

  Straatje vol woonparels

  In Zwolle zitten ze dus sinds kort ook in een straatje waar ook woonwinkel Loft en Heavy Stuff (check vooral even mijn Zwolle vlog met nog meer woonspots) zit. Met de komst van Home Stock in Zwolle is het nog meer reden om dit straatje tijdens een dagje shoppen mee te pakken. Schrik bij binnenkomst alleen niet van de opgezette leeuw (FYI: het beestje is in de dierentuin een natuurlijke dood gestorven).

  Schrik niet…

  Shop bij Home Stock de leukste merken als Seletti, &K, Doing Goods, Zuiver, HK Living en het eigen merk Home Stock. Van kekke behangetjes van Cole & Son (denk aan jungle prints en dieren), vintage-like meubelstukken van 366 Concept en een messing bar trolley van BePure Home tot aan de handgemaakte zwarte hanglampen van One World (zie header), velour zitkussens van HK Living en een messing waterkan van Dutchbone.

  Tijdens het persontbijtje mocht ik aan de slag met mijn eigen lamp: ik mocht behang uitzoeken en wat franjes en binnenkort ontvang ik mijn ‘ontwerp’ thuis. Wordt vervolgd, dus…

  Hoera! Home Stock in Zwolle is open

  Hoera! Home Stock in Zwolle is open Hoera! Home Stock in Zwolle is open Hoera! Home Stock in Zwolle is open Hoera! Home Stock in Zwolle is open Hoera! Home Stock in Zwolle is open Hoera! Home Stock in Zwolle is open

  Binnenkort ook naar Home Stock in Zwolle?

  Home Stock vind je op de Oude Vismarkt 28.  Niet naar Zwolle? De winkels vind je gelukkig ook verspreid door het hele land, zoals dus Haarlem (Drossestraat 16-22), Rotterdam (Pannekoekstraat 72A-74A), Eindhoven (Nieuwe Emmasingel 30) en Nijmegen (Marikenstraat 47-51).

  Zwolle heeft nog veel meer winkels om je vingers bij af te likken. Deze bekijk je hieronder. Nog meer zien van mijn bezoekje aan Loft in Zwolle? In mijn Zwolle vlog vind je alle hotspots op een rij (ook kringloopwinkels!).

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu