Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  22 augustus, 2018

  Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle

  Tijdens mijn weekje in mijn voormalige hometown spotte ik heel veel verleidelijke winkels, zoals Pistache in Zwolle. In deze conceptstore vind je van alles: van de bekende merken tot aan de kleintjes. Naast veel moois voor in je huis en e kledingkast, kun je er ook heelijk lunchen. Of meet jezelf een nieuw kapsel aan. Kan ook.

  Dat vind ik nou zo leuk aan Pistache in Zwolle, omdat hier veel gebeurt. Begin je dag hier met een lekker ontbijtje en een bak koffie (op de begane grond en op de eerste verdieping kun je zitten), boek een beautybehandeling bij de in-house schoonheidssalon MO-OI, ga naar kapper Studio Kam & Schaar of vergaap je aan al het moois van sieradenmakers Edel & IJdel. Regelmatig worden hier ook verschillende workshops gegeven. Op 23 augustus kun je bijvoorbeeld leren hoe je zo’n cool tuintje maakt in een buikfles.

  Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle

  Pistache in Zwolle zat voorheen in het pand ertegenover waar eerst boekhandel Waanders zat (die nu weer in de Broerenkerk zit, nog zo’n mooie spot). Nu zitten ze alweer een tijdje in dit pand. Mijn favorieten uit deze winkel zijn onder andere de potten pindakaas van De Pindakaaswinkel uit Amsterdam (ik kende dit uiteraard al, zo lekker), de dierenprints van Zoo & Me (een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel; koop je een print van een tijger, dan steun je de tijger!) en al het groen van Pika Plant en Spruitje. Zeker leuk om even doorheen te lopen en een cadeautje te kopen (ook voor jezelf).

  Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle

  Leuke conceptstore: Pistache in Zwolle

  Winkelen bij Pistache in Zwolle?

  Pistache vind je op Eiland 12 in Zwolle. Uiteraard zit Zwolle vol met andere leuke winkels, zoals Moonloft en Moonloft Baby. Meer zien van mijn tripje naar Zwolle bekijk dan mijn vlog waar ik ook heel veel kringloopwinkels uitlicht. Laat je even weten wat je van Pistache vindt?

  Zwolle heeft nog veel meer winkels om je vingers bij af te likken. Deze bekijk je hieronder. Nog meer zien van mijn bezoekje aan Loft in Zwolle? In mijn Zwolle vlog vind je alle hotspots op een rij (ook kringloopwinkels!).

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu