Haal de zomer in huis met dit vrolijke sierkussen

Erg leuk: dit sierkussen met zichtbare stiksels en felgele buitenkant. Combineer dit sierkussen met andere gele accessoires in huis of maak een gele two-tone muur in je stek. Zo’n vrolijk kleurtje mag in de zomer best wel een beetje extra benadrukt worden, toch?

Geel doet het vooral zomers erg goed in huis. En dat is vrij logisch: deze kleur doet je namelijk gelijk denken aan de zon, het strand en de zee. Maar ja, in de winter zijn we bijvoorbeeld ook meer toe aan geel in huis (vind je dat iets té? Je kunt ook voor goud kiezen). Geel zorgt ook altijd voor een lekkere vrolijke uitstraling in huis omdat het een kleur is die altijd lekker opvalt. Vooral als je deze kleur terug laat komen in verschillende accessoires in huis, zoals in dit sierkussen.

Dit mooie sierkussen in een mosterdgeel jasje meet 45×45 cm (lxb) Ook niet geheel onbelangrijk: hij wordt geleverd mét binnenvoering. Hierdoor kan je hem gelijk bij binnenkomst op je bank leggen en in het weekend lekker je hoofd erop leggen. Luier ze!

Reageer ook