Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Hotspot: Friday Next - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  29-06-2022

  8 september, 2013

  Hotspot: Friday Next


  Nieuw in het Interior Junkie Bloggersteam is Tess. Lees hier haar allereerste artikel over hotspot Friday Next in Amsterdam.

  Deze hotspot aan de Amsterdamse Overtoom is absoluut een bezoek waard, maar pas op! We kunnen niet garanderen dat het lukt de zaak zonder aankopen te verlaten. Conceptstore Friday Next is er namelijk in geslaagd al het goede te combineren: design (van mode en accessoires tot interieur), koffie en food. Bij binnenkomst wordt direct de aandacht getrokken door kleine hebbedingen, waaronder sieraden en leren accessoires. Halverwege de zaak kun je genieten van een goede kop koffie in combinatie met een lekkere lunch en wat verder achterin zijn de mooie meubelen en overige decoratiespullen te bewonderen.
  Het café is de perfecte plek om te genieten van koffie met een taartje, maar Friday Next dient ook absoluut als werkplek voor freelancers of als vergaderruimte voor zakelijke besprekingen. Draadloos internet is aanwezig en het allerbelangrijkste: je begeeft je meteen in een inspiratievolle omgeving. Bovendien behoort heel het interieur in dit café tot de collectie van Friday Next.
  De collectie in de winkel bestaat uit bekende Scandinavische merken als Hay, maar biedt daarnaast ook ruimte voor de onbekendere, nieuwe ontwerpers. Dit wordt nog eens aangevuld met een eigen Friday Next label, wat resulteert in een mooie combinatie met de juiste balans. En als kers op de taart geeft Friday Next de liefhebbers ook nog eens interieuradvies op maat. Kortom: een uniek concept. Ik ben fan!

  Credits:
  Arts Holland, Friday Next en Dawn Time
  Tess (22) is student Communicatie in Tilburg, maar heeft haar hart verloren aan Amsterdam. Na een stage en minor in de grote stad, is ze er niet meer weg te slaan. Het grote aanbod aan koffietentjes en interieur winkels in combinatie met de pracht van de stad heeft haar verliefd gemaakt. In een Amsterdamse studentenkamer is creativiteit op gebied van interieur vereist en dus combineert ze IKEA met originele en unieke accessoires. Het liefst tweedehands.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu