Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Eindelijk een speelhoekje in de woonkamer voor Oliver - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Eindelijk een speelhoekje in de woonkamer voor Oliver

  Wat een feest, want onze Oliver is vandaag twee jaar geworden. Twee! Na de tipi tent van vorig jaar was het dit keer de beurt aan een eigen speelhoekje. Hij krijgt er vandaag eigenlijk twee: een speelhoekje in de woonkamer én eentje voor buiten. Voor nu kun je alvast even spieken naar zijn speelhoekje voor in de woonkamer.

  Waar oh waar moest het speelhoekje komen?

  Eigenlijk was elk hoekje in de woonkamer al vol. Maar toch bleek er een plek te zijn, ideaal voor Oliver’s nieuwste speelhoekje; de muur tussen de keukendeur en de woonkamerdeur. Een saai stukje muur, waar alleen een lijst hing. Daar moest en zou meer mee gebeuren. En zo geschiedde.

  Eindelijk een speelhoekje voor Oliver
  Eindelijk een speelhoekje voor Oliver
  Eindelijk een speelhoekje voor Oliver

  Al tijden twijfelde ik over een werkbank of een keukentje. Zeker was dat het die van Petite Amelie zou worden. Deze webshop bekijk ik regelmatig omdat ze zoveel moois hebben voor in de baby-, kinder- en zelfs tienerkamer. Ik shopte er vorig jaar nog de konijnenstoeltjes voor de kinderkamer make-over bij mijn nichtje.

  Ik had het roze keukentje op het oog, want het had gouden details. Maar ja, roze voor een jongetje vond ik te zoet. Toen besloot ik het te willen verven, maar al snel vond ik het werkbankje ook erg leuk. Oliver heeft een vader die graag van klussen houdt (en dan heb ik het nog niet eens over Opa Snor die regelmatig hier komt klussen), dus ik wist bijna zeker dat hij al die schroefjes, boortjes, zagen en schroevendraaiers heel interessant zou vinden. Dus ja, het werd het werkbankje. De gereedschapskist met extra schroeven, moertjes en bouten deed ik er ook bij. Het leuke van deze werkbank is dat je kindje de schroeven, moertjes en bouten in alle gaten kan stoppen en overal aan kan draaien. Daarnaast is het ook meteen een bureautje waaraan hij kan tekenen. Ideaal.

  Eindelijk een speelhoekje voor Oliver
  Eindelijk een speelhoekje voor Oliver
  Eindelijk een speelhoekje voor Oliver

  Tot slot stylede ik het hoekje af met een naamslingerlamp, die op batterijen werkt, ideaal als er niet een stopcontact in de buurt is. De vilten opbergzak kocht ik voor €7 en hebben er ook nog een koalabeer, zebra en leeuw van, waarin Duplo zit. De houten alfabetblokjes vond ik helemaal passen in het geheel en haalde ik uit de speelgoedkast. En zie hier, eindelijk een speelhoekje in de woonkamer voor Oliver.

  Deze producten staan in Oliver’s speelhoekje:

  Deze producten staan in Oliver’s speelhoekje in de keuken:

  https://www.interiorjunkie.com/eindelijk-een-speelhoekje-voor-oliver/
  Eindelijk een speelhoekje voor Oliver
  Eindelijk een speelhoekje voor Oliver

  Wie weet geef ik het stukje muur ooit nog een behangetje (tot aan de bovenkant van de deuren), maar voor nu vond ik dit het mooist. Hoe het andere speelhoekje van Oliver eruit ziet, laat ik binnenkort zien omdat deze nog niet af is. Snel meer…

  *Oliver kreeg de werkbank en gereedschapskist cadeau van Petite Amélie. Vorig jaar gaf Maenmeisje Oliver de slinger.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu