Een vakantietripje in eigen land

Wat is er leuker dan een vakantietripje in eigen land. Dit keer neem ik je mee op een tripje naar het zuiden van Nederland: Limburg of nog beter Maastricht. Je kunt er fantastisch interieur shoppen en prachtig overnachten.

Om de leukste, Interior Junkie proof, plekjes van Maastricht te ontdekken gingen Myrna en Ruth op pad. Een weekend vol woonwinkels en slapen in een prachtig hotel. Wedden dat jij binnenkort op vakantie gaat in eigen land.

Woonwinkelen in Maastricht

Shoppen voor de leukste woonaccessoires kun je goed doen in een stad als Maastricht. Vrolijke lees- en schrijfwaren, een hip cadeautje of een eyecatcher voor in huis.

Bij interieurwinkel Nolabel, in de Minckelersstraat 10, vind je geen labels van bekende merken, maar startende merken/ondernemers die hun items verkopen. Betaalbaar design voor in de woonkamer, waar je direct enthousiast van wordt.

Lees het artikel ‘Woonwinkelen bij Nolabels in Maastricht’ nu.

nolabels-interiorjunkie1

nolabels-interiorjunkie6

 

In de buurt van Nolabels, in de Minckelersstraat 1A, vind je woonwinkel Festen. Een echte aanrader. In elke hoek van de winkel vind je nieuwe woonaccessoires waar je hartje sneller van gaat kloppen. Schrijfwaar, plantjes en posters, je kunt hier echt alles vinden.

Bekijk meer van deze woonwinkel in het artikel ‘Woonwinkelen bij Festen in Maastricht‘.

Maastricht_Interiorjunkie_5
Maastricht_Interiorjunkie_7

Overnachten in Maastricht

Naast de mooie interieur hotspots, kun je ook heerlijk eten, drinken én slapen. Myrna en Ruth sliepen in het Townhouse Hotel. Een ruime kamer, heerlijke bedden en een Interior Junkie proof interieur. Ik zeg: doen!

Maastricht_Interiorjunkie_1
Maastricht_Interiorjunkie_4

Wil jij ook Interior Junkie proof slapen? Check out het Townhouse Hotel in Maastricht.

Ga jij binnenkort op vakantie in eigen land? Ik hoor graag waar je naartoe gaat.

Beeld header: Interior Junkie/Elisah

Reageer ook