Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een hotel chic badkamer met een losstaand bad - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  14 oktober, 2020

  Een hotel chic badkamer met een losstaand bad

  Ooit woon ik in een huis met een hotel chic badkamer waar een losstaand bad in pronkt. Nu heb ik niks te klagen over mijn eigen hotel chic badkamer, maar dat bad ontbreekt tot op de dag van vandaag nog steeds. Britta heeft er ook eentje en die is me toch mooi…

  Vorig jaar stond de hotel chic badkamer van interieurstylist Sanne op mijn blog, ook met een losstaand bad. En sindsdien ben ik verkocht. Helemaal toen ik vorige maand in Gent in een hotelkamer vertoefde mét zo’n bad. Ik was dan ook in mijn nopjes toen ik er weer eentje spotte in de badkamer van Britta. Zij stylet haar hotel chic badkamer met wit als basis gemixt met natuurlijke materialen, zoals een houten ladder, een houten houder voor kaarsen, een badmat van sisal en een prachtige macraméhanger. En extra bijkomstigheid: door het dakraam kan ze badderen onder de sterrenhemel. Hemels!

  Een hotel chic badkamer met een losstaand bad
  Een hotel chic badkamer met een losstaand bad
  Een hotel chic badkamer met een losstaand bad

  Meer zien van deze hotel chic badkamer en meer uit het huis van Britta?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Britta? Volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Britta:

  Bekijk hier woontips uit de vorige hometour uit het huis van Marije met tiny house in de tuin:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu