Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Chillen en zonnen @ George No. 5 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  20-01-2022

  16 augustus, 2015

  Chillen en zonnen @ George No. 5

  Zoals ik twee weken geleden al schreef: I am just a beach kinda girl.  Afgelopen jaren bezocht ik dan ook een hoop strandtenten. Eerst wilde ik graag een selectie voor jullie maken van strandtenten met stunning interieur. Echter ben ik zo enthousiast over mijn laatste ontdekking: George No. 5!

  Zoek je naar een strandtent waar je naast fantastisch Frans eten, zwembaden, massages en perfect gestyled modern interieur vindt? Ga dan naar mijn ultieme favoriet: George No.5 in Zandvoort. Hier kun je met gemak de hele dag vertoeven en ‘s avonds thuiskomen alsof je met vakantie bent geweest. Je kunt je ogen goed de kost geven aan het coole interieur (of aan het leuke publiek, want hip is deze tent zeker).

  Zowel buiten als binnen is er volledig aandacht besteed aan de inrichting. Het interieur is vrij basic, maar door het juiste kleurgebruik, fijne behang en de accessoires is dé perfecte toon gezet. Mijn persoonlijke favoriet is het behang met bladeren. In mijn volgende huis gaat zo’n muur er zeker komen. Maar ook van de gele bar, fotolijsten, geprinte kussentjes en basic koffiekopjes bij George No.5 word ik blij.

  Op naar Zandvoort en genieten maar. Chillen en zonnen @ George No. 1 Chillen en zonnen @ George No. 1 Chillen en zonnen @ George No. 1 Chillen en zonnen @ George No. 1 Chillen en zonnen @ George No. 1 Chillen en zonnen @ George No. 1 Chillen en zonnen @ George No. 1 Chillen en zonnen @ George No. 1

  Beeld gevonden via:

  CafeGeorge

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu