DIY: wandplankje van leren riemen

Het Droomhuis krijgt beetje bij beetje steeds meer vorm, maar er hangt nog helemaal niets aan de muur. Tijd om mijn badkamer te pimpen met een wandplankje van marmer en leren banden. Enig voordeel: ik hoef geen gaten te boren in de muren. Hoe ik dat doe? Check deze DIY video…

Voor deze video ging ik aan de slag met de o zo handige plakstrips van tesa. Omdat ik zelf het type ben dat regelmatig wilt wisselen met dingen aan de muur, vind ik het altijd zonde om gaten te boren. Dat is meteen zo definitief; als er eenmaal een gat in de muur zit, gaat deze niet meer weg. In deze video leg ik jullie meer uit hoe ik aan de slag ging met de Klevende Verstelbare Schroef. Super easy!

Ik was zelfs zo lekker bezig dat ik nog twee andere video’s maakte. Deze komen binnenkort live. Enjoy.

Meer weten over dit slimme montagesysteem check dan de website van tesa.

* Dit is een inspirerende samenwerking met tesa. Door samen te weken met merken als tesa kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor jullie support! 

Advertisement
Advertisement

7 reacties

Saar -

Super cool plankje, waar is die van?

interiorjunkie -

Dit is een los marmeren plankje. Op Marktplaats scoor je bijvoorbeeld zoiets!

Claudia -

Hi! Superleuk! Waar is het marmeren plankje te koop?

Anne -

Super leuk!! Alleen wel een vraagje. Kan het met die plakstrips kwaad als het bijvoorbeeld naast de douche wordt opgehangen, wat betreft het vocht?

interiorjunkie -

Het is wel aan te raden het plankje te hangen waar het niet vochtig wordt. Bij mij hangt hij op een droge plek. Ik durf niet te zeggen of het ook echt dan blijft hangen als je hem hangt op een muur die nat wordt. Zou ik zelf niet doen..

Raamdecoratie Deventer -

Wat een leuk idee zeg. En slimme tip van die plakstrips. Een gat in de muur wegwerken is een hoop werk.

interiorjunkie -

Ja he, geen vervelende gaten meer :)

Reageer ook