Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: je eigen fotowand - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  DIY: je eigen fotowand

  Hoewel de rest van de muren in mijn huis leeg zijn (behalve dan het kunstwerk dat sinds vorige week in de eethoek hangt) was deze fotowand direct klaar.

  Ik droomde namelijk jaren van zo’n wand! Een wand groot genoeg voor vakantiekiekjes, inspirerende prints en familiefoto’s (de regel was wel: géén foute babyfoto’s). Fotowand 2.0 is een feit; onlangs verving ik de foto’s en de prints voor nieuwe, want het afgelopen jaar hebben De Grote Liefde en ik twee prachtige reizen gemaakt naar Dubai en de Malediven, dus deze kiekjes moesten zeker vereeuwigd worden op de fotowand. Ook onze dikke zwarte kat (een hit op Instagram onder de noemer #mrsbigblackandbeautiful) heeft haar eigen plekje veroverd op dé wand. Waar ik zelf erg trots op ben is de foto die ik op Times Square maakte en overbewerkte in Photoshop. Die heeft ook een mooie plek gekregen.

  Bij IKEA kocht ik de fotolijstenhouders en die boorde ik zo in de muur (slechts twee gaten), de lijsten heb ik overal vandaan: uit kringloopwinkels, van de zolder van mijn ouders en van grootouders. De lijstjes met de Parijse prints heb ik ooit laten inlijsten bij een winkel met ontspiegeld glas. Zo krijg je dus een mix van verschillende stijlen door elkaar. Je kunt natuurlijk ook voor zwarte of witte lijsten kiezen. Dan wordt het geheel rustiger, maar persoonlijk vind ik houten lijsten het mooist.

  Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu