Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: gordijntje voor onder je wasbak - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  DIY: gordijntje voor onder je wasbak

  We hebben er allemaal wel eens last van gehad: een lelijke afvoer onder de wasbak die je liever niet in het zicht wilt hebben. Nu ben ik een opbergfanaat die het liefst zo veel mogelijk spulletjes buiten het zicht laat.  Toen ik deze DIY zag, dacht ik: had ik dit maar gelezen toen ik op kamers woonde.

  Deze DIY is namelijk een perfecte oplossing om de afvoer of een badkamer kastje weg te werken. Daarnaast is hij ook nog eens budgetproof. Wat wil een interior junkie nog meer?!
  Je kunt het gordijntje geheel naar de stijl van de ruimte waarin je hem plaatst aanpassen, want je kiest op de markt of bij een winkeltje een stofje geheel naar eigen wens uit en monteert deze vrij gemakkelijk en snel onder je wasbak. Zit er een vlek op het gordijntje? Dan gooi je ‘m zo in de was, want door het klittenband haal je het zonder moeite van de wasbak af. Wie van jullie gaat deze DIY nog meer gebruiken?
  IE_SKIRT&SINK_2
   

  wendy

  Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu