Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Dit weekend: ELLE Festival - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  25 juni, 2014

  Dit weekend: ELLE Festival

  Dit weekend: ELLE Festival

  Had je het al in je agenda staan? Hét allereerste ELLE Festival trapt dit weekend af met heel veel mode, design én eten. Komt allen.

  Voor het eerst dit jaar organiseren magazines ELLE, ELLE Wonen en ELLE Eten hun eigen feestje. Tijdens het ELLE Festival – van 27 t/m 29 juni – staat hartje centrum op z’n kop met een eclectische mix aan mode, design en lekker eten.

  Wat je er zoal vindt: exposities van nieuw en gevestigd (mode)talent, muziekoptredens op de verschillende ELLE Muziek-terrassen, overheerlijke tastings en een kofferbaksale vol met modevondsten. Tijdens dit festival opent Gispen een eigen pop-up store in de Negen Straatjes (hoera!), schilderde Farrow & Ball voor het festival een melkkrukje (die een gelukkige bezoeker mag meenemen),  kun je de nieuwste collectie van Moooi bewonderen en ben ikzelf te vinden op een van de zitzakken op de Fatboy boot (zwaai je even vanaf de kant?!).

  Bijna 100 winkels, galerieën en cafés doen mee dus je kunt je lol op! Moe van het struinen? Pak dan gewoon de shuttle service of huur een van de Mac Bikes met korting. Handig: via deze link kun je het programmaboekje downloaden. Vervelen doe je zeker niet dit weekend. Enjoy.

  Meer informatie vind je op de website van het ELLE Festival.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu