Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: The Atletic Club - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  26 juni, 2014

  Hotspot: The Atletic Club

  Hotspot: The Atletic Club

  Interior junkies sporten natuurlijk in een omgeving welke zo inspirerend mogelijk is. In een coole retro like sportschool bijvoorbeeld zoals The Atletic Club.

  Zelf train ik al jaren op mijn eigen kung fu school in Amsterdam omringd door boeddha’s, Chinese wijsheden en een coole bakstenen muur, maar ik kon het niet laten om ook een lesje kickboksen te volgen bij The Atletic Club (TAC), toch wel de meest hippe sportschool van Amsterdam met filialen op de Zuidas (voor alle mannen in pak) en in het Vondelpark (voor alle Amserdamse hipsters) als je het mij zegt. Voor mij een waar feestje dus om mezelf flink in het zweet te werken in zo’n coole jaren ’20 sportschool. Ik werd er spontaan nog fanatieker van.

  Retro lockers en leren bokszakken
  Onder het mom van ‘vroeger was (bijna) alles beter’ startte eigenaar Mo Achahboun TAC geïnspireerd op de Roaring Twenties inclusief leren bokszakken, een glimmende houten vloer, turnringen, wandrekken, touwen en retro lockers (ik kreeg spontaan een Rocky gevoel!). Echter wel in een nieuw jasje mét laundry service, privéparkeerplaatsen, vers gemaakte sapjes, verzorgingsproducten van Kiehl’s en advies van een voedingsdeskundige. Naast de normale entree kun je ook privelessen boeken en meedoen met groepslessen.

  Verse sappen en krachtontbijtjes
  Tijdens mijn sportuurtje met personal trainer Jeroen werd mijn lichaamsbalans en uithoudingsvermogen getest en ging ik erna lekker kickboksen (mijn favoriet!) om de training vervolgens af te sluiten met een versgemaakt fruitsapje. Het leuke is dat sapjes hier gewoon voor je gemaakt worden zonder bijkomende kosten. Je kunt hier ‘s ochtends zelf een ontbijtje nemen en – als het personeel er nog niet is omdat het te vroeg is – de sleutel vragen zodat je toch naar binnen kunt. Fijn zo’n service.

  Dit allemaal komt wel met een prijskaartje. Je kunt lid worden vanaf €85 per maand, dat is dan exclusief een personal trainer. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website van The Atletic Club. Of boek eens een proeflesje.

  Hotspot: The Atletic Club Hotspot: The Atletic Club Hotspot: The Atletic Club Hotspot: The Atletic Club Hotspot: The Atletic Club Hotspot: The Atletic Club

  Nog meer coole hotspots:

  Beeld via The Atletic Club

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu