Hotspot: Sissy-Boy flagshipstore

Hotspot: Sissy-Boy flagshipstore

Hoera! De Sissy-Boy flagshipstore opende onlangs in hartje Haarlem. En het is huge; zo’n 700m2 aan mode, interieur, design en eten.

Ik kreeg een lichte hartverzakking toen ik erachter kwam dat de Sissy-Boy flagshipstore in het Magna Plaza op mysterieuze wijze verdwenen was (why o why?!). Gelukkig is de winkel weer opgeduikeld. In Haarlem welteverstaan. En het is niet zomaar een winkel. Welnee, het warenhuis (zo noemt Sissy-Boy het pand het liefst) is gigantisch, heeft zo’n heerlijke rauwe uitstraling (mijn favoriet) gemixed met zachte tinten. Een beetje a la Merci, maar dan in Haarlem zeg maar.

Meubels van oude melkpakken
Dat het pand er zo cool uitziet is te danken aan het architectenduo Ina & Matt. Binnen kun je vintage spullen mét verhaal, zoals antieke spiegels en leuke kinderbedden, meubels van gerecycelde melkpakken (!!), prachtig servies van de New Yorkse John Derian, lampions van Petit Pan en werk van opkomende designers kopen. Ben je een echte vintage junkie dan moet je vooral even Vintage Finds collectie doorspitten vol met brocante meubelstukken verzameld door Sissy Boy’s zogenoemde ‘Treasure Hunters’. Ook heel erg fijn: als je je aankoop laat inpakken, dan wordt dat gedaan op z’n Frans met rijk kraft papier en een jutekoord. Ik ben nu al fan..

Hotspot: Sissy-Boy flagshipstore

Smoothies met superfoods
Als je er dan toch bent, schuif je toch gewoon gezellig aan in de lunchroom voor een lekkere bak Sissy Boy koffie (ja, ze hebben een eigen koffie), vers smoothies met superfoods, huisgemaakte muesli, handgemaakt brood uit Beieren en frisse salades. Het water stroomt me al in de mond. Kijk vooral ook even om je heen: de kunstwerken, in samenwerking met PUP creatieve agency, kun je namelijk kopen. Naast spullen voor in huis kun je er ook natuurlijk mode(accessoires) winkelen van merken als Sessun, Kings of Indigo en Mini Rodini (kids).

Ik ben nog niet geweest, maar ik hop hier zeker snel even naar binnen. Zie je daar!

Hotspot: Sissy-Boy flagshipstore

Reageer ook