Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Deze huizen zien er aan de achterkant heel anders uit - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  8 september, 2017

  Deze huizen zien er aan de achterkant heel anders uit

  Soms loop ik langs een heel mooi oud pand en vraag ik me af hoe dat er vanbinnen uit ziet. Is het net zo mooi ingericht of juist erg gedateerd? Andersom heb ik dat ook met nieuwe huizen en vraag ik me af hoe deze ingericht zijn. De achterkant van een huis daarentegen, daar sta ik nooit bij stil.

  Er bestaan dus huizen die er aan de voorkant traditioneel of oud uitzien, maar aan de achterkant ineens een moderne bouw hebben. Erg verrassend en ik vind het er echt super tof uitzien. Vaak gaat het om huizen die uiteindelijk zo oud zijn, dat ze aan renovatie toe zijn. Dat de bewoners dan kiezen voor een moderne renovatie is wel heel bijzonder en verwacht je niet. Ik heb er een aantal gevonden en op een rijtje gezet. Wat vind jij ervan?

  huis2 huis3huis4 huis5huis6 huis7 huis9huis10huis11

  Beeld gevonden via:

  1. Design Milk. 2. Design Milk. 3. Design Milk. 4. Design Milk. 5. Design Milk. 6. Contemporist. 7. Contemporist 8. Apartment Therapy. 9. Apartment Therapy. 10. Apartment Therapy. 11. Apartment Therapy.

  renata

  Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu