Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Deze hanglamp komt met een bijzonder verhaal - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  30 mei, 2018

  Deze hanglamp komt met een bijzonder verhaal

  Misschien even wennen, maar als je deze hanglamp eenmaal in je  stek hebt hangen, wil je ‘m er waarschijnlijk niet meer uit hebben. Het design van deze hanglamp is namelijk net zo mooi als het verhaal wat erachter schuilt. Maakt je nieuwsgierig, toch? Een hint: wat van ver komt… 

  Deze hanglamp is gemaakt in de bergen van Taiwan. Niet alleen de mooie locatie maakt deze lamp bijzonder. Vooral de manier waarop hij gemaakt is: de buitenkant is van bamboe gemaakt in Taiwan. Weer een andere kunstenaar zorgde voor stevige stof en de laatste vakman vouwde deze stof eromheen, zodat er een stevig geheel ontstond. Een mooie hanglamp die dus voor honderd procent met de hand gemaakt is. Erg bijzonder, maar vooral een staaltje vakmanschap, dus. Heb je meteen een mooi verhaal om te vertellen aan je bezoek.

  Deze hanglamp meet 45x45x62/92 (lxbxh) en is gemaakt van bamboe. Op de buitenkant van de lamp staat een vogel afgebeeld, samen met wat takken. Erg mooi om deze hanglamp te combineren met andere plantjes in huis.  Hierdoor krijgt je stek een natuurlijke uitstraling. De cremèkleur van deze hanglamp (die je doet denken aan bamboe) is weer mooi te combineren met een tafel van rietstengels. Hierdoor creëer je een mooi geheel aan kleuren in je stek.

  Waar in huis zou jij deze hanglamp een plekje geven?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu