Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Deze design lamp komt in een grijs jasje - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  29 augustus, 2017

  Deze design lamp komt in een grijs jasje

  Dat ik fan ben van Tom Dixon weten jullie wellicht wel. Ik ontmoette mijn designheld een aantal jaren geleden in Amstelveen en mocht ‘m interviewen. Sindsdien kan de Britse ontwerper niet meer bij mij stuk. Deze design lamp kenden we natuurlijk al, maar hij is er nu ook in een grijs jasje. Net zo mooi!

  De Beat Light van Tom Dixon kenden we al door zijn zwarte jasje met gouden binnenkant, maar deze grijze design lamp vind ik stiekem nog leuker. Weer eens wat anders, toch? Deze design lamp heeft een diameter van 36 cm en is 16 cm hoog. Naast grijs is hij er uiteraard in het zwart, maar ook wit en messing. Wat vinden jullie van deze grijze design lamp?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu